Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi i mi i Srbija bili pametni pa ucili od Turske, e gdje bi nam onda bio kraj....
Dobro je vidjeti da se pored svih kriza u BiH odlučno radi na jačanju odnosa sa drugim državama što će sigurno pomoći i u samom jačanju BiH i našeg ulaska u EU.
Sta hoce ovi Turci majmuni vise ???? Opet nas mire sa Srbijom, ne bi li nas ovi opet klali u neko dogledno vrijeme. Najtoplije preporucujem i jednim i drugim da odleprsaju hladno iz Bosne i Hercegovine. Cuj saradnja iz oblasti kulture i obrazovanja.... ma mrs. Manje Turske, Srbije i Hrvatske u Bosni i Hercegovini - vise Bosne i Hercegovine.
vracaju se osmanlije.tekbiiiir
Ovo nam treba, BiH treba napredovati na svim poljima, graditi konstruktivne odnose, jačati ih i to će svakako doprinijeti prosperitetu naše zemlje
konačno lijepa vijest, puna podrška
Najsmjesnije mi je od svega sto se ovi nasi lojavci kunu u Tursku a ovi svaki ozbiljniji posao zavrse sa Srbijom :)
duvaj ga vuce
imamo proslost i to pornografsku...uvijek neko nekoga j**e :D
Ovog Lagumdziju covjek kad vidi iz ociju i onih zjenica mu viri kriminal...
Pa danas Rusija i Turska imaju bolje odnose nego Rusija sa Srbijom, kada bi se ugledali malo na njih pa napravili i mi bolje odnose jedni sa drugima... Mislim na BiH i Srbiju
Bez uzajamnog pomaganja i podrzavanja ostat cemo crne rupe na balkanu, i mi i srbija
srpsko_turski okupator je donio vjere i podjele medu ljudima...
i nikako drugacjije!!!