Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elem zakljucak je da si ti ili zbunjen ili nemas pojma o definiciji \"(anti)fasizma\" ili jednostavno provociras, sto te, onda, cini bezobraznim. U svakom slucaju slabo ti lezi analiza, a sinteza jos gore. Hajde na sportsku rubriku. Tamo ces lakse pratiti vijesti.
Ti u inostranstvu se nista ne pitaju. Oni ce prhvatiti sto god bude, kao i oni koji jednako to moraju prihvatiti - oni koji su ostali. Jednako se ne pita ni jedne ni druge, s jednom razlikom, oni koji su vani imaju zanemariv uticaj na situaciju.
ako moramo da biramo izmedju boljeg zivota i cjelovite bih, a da svi zivimo ko bjeda u konstantnom strahu od novih sukoba, pa yebiga, ja cu uvjek birati bolji zivot makar to znacilo podjelu BIH. samo sto ti imas mnogo ovakvih \"patriota\", koji vec zive u inostranstvu i koji se loze na haretovu pricu.
\"Uzimajući sudbinu u svoje ruke i nastavljajući svoje evropsko putovanje, Bosna i Hercegovina može računati na punu podršku EU porodice u svojim budućim nastojanjima, kaže se na kraju izjave koju su potpisali dr. Valentin Inzko, specijalni predstavnik EU u BiH, ambasador Alejandro E. Alvargonzalez San Martin, špansko predsjedništvo EU, ambasador Dimitris Kourkoulas, šef Delegacije EU u BiH, general major Bernhard Bair, komandant EUFOR-a i brigadni general Stefan Feller, šef Policijske misije EU u BiH (EUPM).\" PREVEDENO OVO ZNACI - DIGLI SMO RUKE OD VAS!!!! Nije dobro!
Prvo se razjedinite pa se ujedinite, molim lijepo. Jes. U limburgu mjesecu. Kad se nekom nadigne, razjedinite se. Onda opet kad se nekom nadigne, ujedinite se. Ma, smijesno bas.
kazu, samo im turska fali...ma, hajde molim te...sve sa kurdima...jaoooo...ujedinite se proleteri svih zemalja...
Malo im ovih Grka, spanije, irske...ovu sicu niko i ne pominje, madjarsku, bugarsku rumuniju i ostalu sirotinju, poljsku, cesku, slovacku, a tek banana balkan bubnjevi ratni africki...jaooooo...ma ko ce to...ma propao bi da cijeli dan samo zlato vadis iz rudnika i to cisto. Ma, zaboravih i ove latvije, litvanije, estonije, letonije, vrag ce ih znati, niko i ne zna pobrojati te male i balkanske...lele.
Ima jedna stvar koja nijemce izvlaci, a to je rad i odnos prema radu, to jos samo mali zuti znaju tako. Ali ne mogu oni drzati na grbaci neradnike, ma nek drze, bas me briga, treba im i dusu uzeti, ako se moze, zasluzili su, ali dokle ce htjeti, to je pitanje.
Toliko je i Juga trajala. Jos kad procitah da je debeli fasista Kol danke deutschland tvorac eura...ma kazem ja, samo ne za hrvatima i bosnjama, i na pravom si putu, oni uvijek \"ubodu\" pogresno. Samo ih spasava danke deutschland, to im je plus, ove prve.
NIKAD! Bar ne mirnim putom. A ratom vidjecemo, ko pukovnik a ko pokojnik!
ja ustvari smatram SDP za naj bolju stranku na balkanu, ali komsic je krenuo na pametnu ofanzivu unistenja bosne, jasno je.
moracete na koljena da nas zamolite za oprost mi cemo razmisliti da li da vam oprostimo mada vam ne dajem neke sanse za uspjeh ali vrijedilo bi vam pokusati a ako su vam bolji Englezi, Ameri ili Njemci onda brate...sa nama ne mozete
@Pravi Patriota Mrs cetalju!
sa genocidasima nema suzivota...a isto ni sa ovim kamenjarima...historija nase Bosne je nama dovoljan dokaz da mozemo i sami...
rs = fasisticka tvorevina nastala na genocidu! @englez, takvim ko ti glupendrama nema nade , ebo ti tihic muma u ckupi!