Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCEMO u EU. Mi smo lijeni i necemo raditi. Dajte nam kredite, da bi mogli tudje pare trositi. Vracacemo pomalo nazad, i zauzvrat traziti nove kredite.
NECEMO U EU! Zasto bi mi isli u EU? Da nam pokupuju sve, daju kredite i naprave nas ROBOVIMA: TReba raditi PROTIV ulaska u EU.
zivjet ce srpski narod, u cikagu ,belgiji, nejmackoj , haagu ali zapamti, ovdje nikad vise , zato se ugledajte na rodjake cigice i pravite mobilne kuce , trebat ce vam
A kad ode OHR uništićemo nakaradnu tvorevinu. Dan slobode se bliži. Živila Srpska Živio srpski narod !
Jel se to nekom zuri. Svako zna da bosanska ekonomija nije spremna za to, jer onda sljedi legalna okupacija od EU i onog sto nije izgubljeno u ratu
EU-a je najveci krivac za etnicka ciscenja bosnjaka Eu-a i dan danas radi protiv bosne i hercegovine EU-a pomaze na svak moguc nacin fasisticku srbiju EU-a nam je namjetnula ombargo na oruzje EU-a nam je namjetnula genocidnu tvorevinu spiric je od pocetka nove godine krio vazna dokumenta i odluke,stavio lidiju svojeg pijuna da lobira za genocidnu tvorevinu u brisselu i to uz pomoc tihica jer on je najglavniji krivac za sve sto se desava i sto gaze svi nasiu drzavu!tihicu jel ti milo?
Francuska je isto podijeljena na oko 22 regije i niko nikome ne smeta , pa Francuska i Njemacka su krvavo ratovale a danas su kao sipka i bubanj i prve su dvije evropske zemlje koje su zajednickom tijesnom unutarnjom i spoljnjom politicko ekonomskom strategijom izasle iz recesije.. Samo vi svoje aferime maskirate ukidanjima a u vasoj avliji ima deset malih autonomnih drzava, ali one vam ne smeteju, iako su bas one objektivan ekonomski hendikep za rs ukidace
Brate maknite Dodika i sve ste uradili, eto ga EU !!!
Vi kojima je RS jedina prepreka za funkcionalnu drzavu, upitajte Belgijance kako Valonija i Flandrija ne s.e.r.u o uzajamnom ukidanju?
mi smo vam namjetnili genocidnu tvorevinu pacemo je i ukinut,normalno nemozemo sad nagradit genocid nad bosnjacima muslimanima,jest da smo pokusali al se bosanci i hercegovci nedaju,hajd ukinut cemo genocidnu tvorevinu i bih ce imat jednog predsjednika i policiju,vrijeme je,znamo mi svi dobro.
mangupe...kako bi bilo mi vas etnicki ocistimo ko vi nas i rijesimo to sve fino? ha? Onda bi K...c odvojili a znas kako je to tesko? ako ga imas znas...
ukinut ohr i razdvojit rs i fbih nema drugog rijesenja
NE MOZE NI SA OHR-OM NITI SA RS I FBIH.
Dobro, onda ukinite OHR sto znaci provedite ustavne promjene kako treba, postavite BiH na solidnu osnovu, sto znaci smanjite ovlastenja entitetima i ojacajte drzavu i eto ga.