Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@xy I to da dodam,dokle god vi smatrate hashki sud relevantnim nema mirnog zivota ovde,ako cemo vec ozbiljno prichati.
Zar vec nismo s punim pravom maksimalno izoliani ... zar moze gore nego je ???
..jos dublje u srednji vijek..samo naprijed..
doors Vidim da si obrazovan čovjek, ali nije mi jasno ovo \"da Bošnjaci priznaju genocid nad ostalima\". Bio sam vojnik u ratu i znam što se dešavalo. Zločina je bilo na sve tri strane naravno ne u istoj mjeri, ali jedini pravi genocid je počinjen u Srebrenici od strane VRS prema Bošnjacima. Tako je barem utvrdio Haški tribunal i slažem se s tim.
Andrićeva doktorska disertacija pod nazivom \"Razvoj duhovnog života u Bosni pod uticajem turske vladavine\"
doors ti usljo isvi ostali kao ti odgrizite p. maminu i bicete normalni
hahahaha a sto vas moja SRBKINJA RASTRESA u sred sarajeva kao tigrica, ne zna NADJA na koga je potrefila ima da je Majkiceva izbaci ne samo iz sarajeva nego kompletno iz celog Balkana. PONOSAN SAM NA MOJE SRBKINJE zavrcu vam usi kao maloj deci tako to rade NEUSTRASIVE PRAVOSLAVKE.
@doors prvo trebate krenut od Silajdzica,Ganica,Orica,kad to prezvacete onda se mogu ocekivati neki normalniji odnosi na ovim prostorima.
@doors Zaista je nemoguće voditi normalan dijalog pored ovakvih pojedinaca na portalu koji se ne sankcionišu za jezik mržnje. Veoma mi je žao zbog toga, ali od sada ću pokušati naći sagovornike na portalu www.dnevnik.ba Nije popularan i posjećen kao sa-x, ali barem ću moći nešto normalno napisati. Pozivam tebe i ostale \"normalne\" građane da se pridružite. Nick će biti ovaj koji sada koristim
@30.07.2010. u 17:38 bora corba RECI NAM KAKO TI SE KEVA UDARA, JEL TOPLA
Njemacka je napravila genocid i priznala i sve platila milijardama maraka,i jos se izvinila.Njemacka je donijela zakone o zabrani poricanje genocida i zabranila nacisticke grupe.Kamo puste srece da BiH krene stopama Njemacke i dosegne Njemacku kulturnu svijest.Onda bi svima bilo bolje na Balkanu.Kada Bosnjaci priznaju genocid nad ostalima u BIH, kada prestanemo ziviti od istorije i mitova,kada zabranimo radikalne i.sla.mo-fasisticke organizacije (vahabije) ,kada nase \'\'heroje\'\' nazovemo pravim imenom -fasistima i kada se citav bosnjacki narod bude zgrazavao na pomen njihovog imena.E onda se mozemo porediti sa Njemackom i krenuti putem prosperiteta i gledanja u buducnost.Sve to,dok se ne desi nosit cemo teret koji nosimo i ici samo unazad.Nije problem sto lazemo.druge,problem je sto stotinama godina lazemo sami sebe i stavljamo sami sebe u ulogu ekskluzivne zrtve,a citav svijet to vidi Bolno u svemu tome je sto nam i djecu tako odgajaju razne Arzije, pa ni ona ne mogu naprijed.
@DAJK nasa zemlja je republika srpska,mogla je i YU da bude Svicarska pa niste htjeli,sad magla
Ako pogledate komentare koji dolaze iz dijela BiH naseljenog vecinskim bosnjackim stanovnistvom, necete moci da ne uocite raskorak izmedju zvanicne politike, koja se zalaze za ravnopravan suzivot svih naroda BiH i ponasanja popracenog izjavama kojima se demonstrira upravo suprotno. Siri se govor m rznj e, negira se nacionalnost Srbima i Hrvatima u BiH, te im se porucuje da napuste drzavu ukoliko ne prihvacaju bosnjacka politicka rijesenja nepovoljna po ne-Bosnjake. Rijec je o sirenju govora mr z nje i pozivu na genocid (iseljavanjem ne-Bosnjaka). Postoje zakoni kojima se regulira takvo ponasanje na internetu. U svakoj pravnoj drzavi bi takvo ponasanje trebalo biti popraceno odgovarajucim akcijama.
Yebena ova evropa postala toliko zayebana da je i Ronhil zayebava. Nek se EU pobrine o svojoj bijedi a nas nek pusti na miru. DO MOSTARA SVE SRBIJA STARA OD MOSTARA I NOVA I STARA.
@DAJK: zay.ebi ti to, meni je cilj da se ovo govno od zemlje raspadne !!!