Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH i njeni građani su izgubili 23 godine što je nenadoknadivo i gore od tih 100 miliona
tak oje slaze mse se sa komentarom sljedece godine dolazi velika rata na naplatu pa vi sad svi vidite al necete mi zgadit moju finu kucu moje fine roditelje i neke prijatelje necete izrodi politicarski .necete mi zgadit cristijana ronalda nasu fudbalsku reprezentaciju ,i jos mnogo stvari lijepih .
Izgubit ćemo još i više,ako nam ovi lopovi i nakon izbora sljedeće godine ostanu na vlasti.ZATO BIRAJTE NOVE I BOLJE,A MANITE SE NACIONALIZMA OD NJEGA SE NE ŽIVI! Žive samo ovi i njihove porodice,koji su sad na vlasti,a mi ostali smo bijeda.
Nema političara u BiH koji smiju odbiti novac iz EU, kojim se zadužujemo i postajemo zavisni.
Koliko laži još treba SDA da se zadrži u vlasti?
A kao trebalo bi nam biti cudno... SDA je pokrala puno vise od toga sto mozemo izgubiti....
Nadmašio ih je SDP , 4 godine na vlasti ,a pokrale više nego SDA za dvadeset.
uuuu efendije..vaši komentari su malko pretenciozni. imate li vi papire da to potkrijepite ?
Pa ovo je sasvim normalna vijest, nemamo se šta čuditi.
Oni koji su stvorili nezamislivu zajednicu Hrvata i muslimana, u koju na silu guraju i Republiku Srpsku, sad se kao cude sto smo nerazumni i ne mozemo da se dogovorimo. Mozda bi se nekad i dogovorili da nema njihovog mjesanja. Pokusavaju na sve nacine da nas sve strpaju u jednu vrecu, pa kad im zatreba novi rat da samo potpale sibicom.
sica :D
EU licemjer ,svezali nam ruke-dejtonski ustav-mi ne možemo ni milimetra naprijed sa ovakvim'' uređenjem''...20 god. tapkamu u mjestu!
ministar-eu: 1 : 2
tih 100 miliona je sića šta su ovo opljačkali protekle dvije decenije
SDA je kriva sto ovoliko suše
Komentar protiv SDA
SDA koliko je pokrao,ni sve dzamije koje naprave da zamazu oci narodu nece ih ocistiti.