Brojne organizacije u akciji pomoći
185
BiH pomaže Siriji: Mi dobro znamo koliko znači komad hljeba
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Ako sam: Bosnjak i zivim u Bosni i Hercegovini mogu biti musliman, katolik, pravoslavac, jevrej itd Srbin i zivim u Srbiji mogu biti musliman, katolik, pravoslavac, jevrej itd Hrvat i zivim u Hrvatskoj mogu biti musliman, katolik, pravoslavac, jevrej itd -Nije ako sam: Bosnjak ja sam musliman Srbin ja sam pravoslavac Hrvat ja sam katolik -Prestanite mijesati nacionalnu pripadnost sa religijom, to je pogresna politika kojom nas uce nase stranke da bi nas razvrstale i da bi ovdje jos uvijek mogao biti haos u njihovu korist.
Ja sam uplatio preko Pomozi.ba Halal bilo od mene a ovim lopovima ja nista ne vjerujem.
Bosno moja poharana Zemljo moja neorana cetir' ljeta nesijana Stajo moja bez volova Kuco moja bez zidova stara majko bez sinova Mjesto brace i sestara Sloboda me razgovara i nove mi pute stvara Vratimo se nasoj Bosni Da dusmane izgonimo nasu Bosnu obnovimo Da dusmane pogazimo nasu Bosnu obnovimo Da se u njoj veselimo Da se bratski zagrlimo Da se Bosnom ponosimo
Neko tiho ulicom pjevusi tuga mu se osjeca u dusi ista tuga u meni se javlja to je pjesma iz mog rodnog kraja Svuda se sunce radja lijepa svaka je zemlja kao sto je Bosna moja na svijetu ljepse nema Ima noci kad mi dusa pati i kad moram pjesmu zapjevati bez sevdaha ne zivi bosanac i kad svijetom luta kao stranac Vrijeme dodje, moram kuci poci jer gorak je zivot u samoci necu da me pritiska tudjina jer Bosna je majka bosancima
Pa ovaj Ismet Bajramović je najveće zlo koje se moglo desiti radnicima u Federaciji. Tipični reketaš i čuvar stražnjice svom zemljaku Nikšiću.
Pomozite prvo svom narodu zalosna vam nije majka..dje ja zivim je.bo me svak..dje ste humanitarci sta mai?
vi nemate dovoljno hljeba za svoj narod a saljete drugima...pa vi niste normalni fakat
Ovaj Mensur je žešći pacijent. Nije dobar, stare mi. Vidim ga ljetos na obali Jadranskog mora, hoda sam, pogled izgubljen, baš za psiho analize. A da ne zaboravim kako se hvali i veliča u umjetnika kakvog Bosna odavno nije imala. Umjetnik za hapanje love, to je umjetnik.
cuj, pozivaju radnicku klasu, mi bi kao trebali uvijek biti ti koji pomazu...mislim, treba pomoci i to sve, samo sto ja mislim da je Sirija i sada u boljoj ekonomskoj situaciji od nas, neka nasa Islamska Zajednica da pare, oni su ti koji su uvijek bili puni para...i uostalom sta Turska ima poomagati kada su oni ti koji podrzavaju i finansiraju pobunjenike u Siriji...
Dajgle stražnjica što se sjatili na jednom mjestu?! Marva! Hrpa nesposobnjakovića! Niste ništa uradili az sopstveni narod, zašto bi za jadne Sirijce? Pranje para, samo to znate.
Evo ja sam spreman donirati vrecu od 50 KG misomora !! Poznato je da su vecina mudzahedina koji su Bosancima sjekli glave bili iz Sirije !!
Kakva crna Sirija, j-e-b-a-l-a vas Sirija! Gdje je bila Sirija 1992?! U g-u-z-i-c-i? O sebi se zabavimo, znate li koliko ljudi u državi treba pomoć? Nemamo zakone, nemamo državu, kerovi na grizu po ulici, ledena dvorana prdi bez krova, posla ni na vidiku, ovi kenjaju o pomoći za neku tamo Siriju?!
OPET NAS OVA SDA OKRECE PREMA BLISKOM ISTOKU, RATOVIMA I POKRIVENIM TERORISTIMA...... DO KAD VISE !!!?!?!? OKRENITE NAS PREMA ZAPADU I BOLJEM ZIVOTU !!!!
posaljite im zlatne kasike hihihihihihih
Šta tu radi smrdljivi Bektić kad je i sam pobjegao iz Sarajeva a sada se šepuri po čaršiji.Njega ne valja sresti na ulici a kamoli s njim glumiti dobrog Bošnjaka koji kao nekoga i negdje pomaže.Smeće izdajničko.