Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj vlasino usrani ( Fata, Sulejman,Borac Armije BiH )samo printaj svoje gluposti imas zaista pogane mislii ,a lazna imena . Procitan si !!!
@borac ARBIH HOĆU BOLAN JARO PA ZATO SMO SE BA I BORILI
Mevludine jaro zaboravi ti reć povedi i Azru svoju hanumu i Nisvetu i Ramizu i Mirsadu i ostale ćeri i babu Safeta i mušku djecu,mogu i oni zaradit,tako rade svi borci naše harmije
@ mevludin Jarane,ćitave brigade naše viteške armije su tamo,ali hajd iti kad voliš
@borac ARBIH UPUTI BOLA NAS I DRUGE BORCE ALIJINE DA IMI ZARADIMO KOJU MARKU
Ja sam bijo na zapadu primo u usta i u anus i dobro zarađivo i vratijo se ubosnu pun para.Jes vala i bilo dobro.
Ja sam žrtva trgovine ljudima i bilo mi je lijepo.Preporučila bi svakoj bošnjakinji i bosanskoj patriotkinji da se bavi najstarijim zanatom na svijetu,nemora ništa zaradit.Poznato je da mi bošnjakinje i bosanske patriotkinje volimo ovaj posao pogotovo ako je analne prirode.
I mene su sexualno iskorištavali i šta mi fali???