Sven Alkalaj
0
"BiH partner NATO-u"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djed za repu, baba za djedu, unuka za babu, kuca za unuku, maca za kucu, povuci, potegni, ne mogu iscupati!!!
Koja odvratna njuska ovaj Alkalaj, ruzan je ko lopov, isturene vilice, nije nosio proteze pa zubalo ispalo skroz!!! Da mu udijelis!!!
Bas me nasmija ovaj gore, kao, on nekom \"slomiti kicmu\", to ko ona djecija prica o djedu i repi, dok nije dosao mis, nikako iscupati repu!!! A, bre...jesi ti sastavio skroz?
Multikulturna Bosna ciju vanjsku politiku mudro vodi sefardski Zidov g. Sven Alkalaj ce naci svoje mjesto u NATO alijansi. Sve slobodarske zemlje svijeta vec su u Afganistanu i pruzaju otpor islamskom terorizmu koji prijeti cak i izborima u Njemackoj! Tu ce posebno mjesto imati Bosna i Hercegovina, kao drzava sa velikim postotkom islamskog zivlja. Trenutacno samo Turska ima nekoliko stotina vojnika, dok je ostala nekolicina islamskih drzava: Albanija, Singapur, Emirati i sl. prisutne vise simbolicki sa nekoliko ljudi. Zamislite kakav bi podstrijek svijetu i gradjanima Kabula (koje granatiraju s okolnih brda) bio dolazak Bosnjaka muslimana koji ce slomiti kicmu islamofasistima koji teroriziraju vlastite zene i djecu.
ovaj ima drzavljanstava, identiteta, putovnica, pasosa koliko i svaki clan stranke ZA KANTONE u BiH ! nema vise spomena o RS - jedan kanton federaciju kosta koliko barem tri RS !
NATO nam je NATOvario ovu ligu vladara1990. jos je prstom upro u glavu ovog \'\'demokratskog\'\' TOVARA koji sa svojim kleptokratskim tovarima SDA i drugim okom u glavi SBiH - BH POKOPNIM DRUSTVIMA pomorise sve zivo i mrtvo sto valja za intesese svoje 20. godisnje KLEPTOKRATSKE vladavine !
ma samo naprijed Sven,NATO i EU-a!!! BiH4EVER!
\'\'kontexstu\'\'
danas radio dojche wele javlja da genocid ne smije zastarijeti i u tom konzekstu je spomenuo da medjunarodna zajednica mora sankcionirati tuski genocid nad armenima
Mi smo Turci...tako da nije brat na brata..
hahaha brat na brata u afganistanu, pa svene djes tako :-)