Transparency International
0
BiH označena fenomenom "zarobljene zemlje"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji će nam klinac Evropa pomagati kada imamo veliki dio stanoništva što glasa na spomenute lopove. To je demokratija.
Dobro jutro Columbus, zar vam trebaju godine da ovo skontate
@DINN od 1990-2009. su je zajasile etno vjerske kriminogeno mafijaske tzv. politicke stranke
Pa niko nikome nece sam kucu napraviti ako ti sam sebi je ne napravis, pa tako i nama niko nece zavrnuti rukave i dogovoriti se u EU,i reci ehhh hajmo sad tu drzavu srediti,ako mi to sami ne uradimo i dogovorimo se.Briga EU sto je sve tako kod nas kako jest,pa oni to samo konstatuju statistikom,i nista vise. Oni ne zive ovdje da bi ih to bolilo.Samo slozna braca dvore grade u kojima ce dobro zivjeti.Posto mi BALKANCI NIKADA NISMO ZNALI SLOZNO NESTA GRADITI,A TO NAM POKAZUJE NE TAKO DALEKA PROSLOST,PA ZASTO BI SE TO NEKO DRUGI BORIO ZA NASE BOLJE,PA MI SE ISTO TAKO NE BORIMO ZA NJIHOVO BOLJE,NEGO TO ONI RADE SAMI,SVI SE BORE ZA SEBE I SVOJ BOLJITAK SVAGDJE.
BiH je zemlja primitivaca, papaka i seljačina, koji se ne znaju hljeba najesti o koji vole lopove i fašiste na vlasti...
Zarobljena BiH je zasluga Evrope i tkz. \"rs\"gospodjo Suzana.Da ta Evropa o kojoj pricate se vise angazuje i da iskreno pomogne BIH drugacije bi se stvari u ovoj napacenoj zemlji i njenim narodima odvijale...
Cijenjena gospođo Svetlana ja bih baš volio da ste nam vi predsjednica naše jadne države. Evo ja bih iz Federacije dao svoj glas vama na slijedećim izborima, ali znam da to nije moguće, jer su nas šovinisti striktno podijelili u tri stada, pa sad imamo samo tri marionete u predsjedništvu. Vi ste oličenje pametne i moderne žene!