Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Te pare ce otici za prekopavanje piramidalnih brda u Visokom tj na putovanja Semira i hanume Sabine Alikadic poznate po \"lazima do istine\" kako bi promovisali njihov cirkus u BiH. Sramote nas u cijelom svijetu. O nama pisu: http://reasononretreat.blogspot.com/2009/01/za-studente-arheologije.html http://irna.lautre.net/
HARAM da him bude, ako ukradu od sirotinje. Sramota za nase politicare za sve sta se desava u nasoj BiH..
LOPOVI jedni, ukradoše nam dug. Ja ovih političara, ni dugove ne umiju da sačuvaju. Sramota!!! :P jesmo li zaboravili da prepoznamo dobru stvar?!?