Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozete lagati nas ali Evropu je malo sutra
@pupak Znaci uzmes diplomu i dupe obrises sa njom na nekom Njemackom baustelu
Diplome sa privatni fakulteta sluze kao opravdanje da Bakir i slicni uhljebi na nas budzet svoje nesposobne pogodne papke.
svakim danom sam sve demotivisaniji da učim kad pročitam ovakve stvari, haj da su kod nas lagani fakulteti, mislim na UNSA prije svega, nego se dobro napatiš da ga završiš i na kraju, ispade da ti diploma ničemu ne služi
@Kaktushaptus kod njih je više konkretnog rada, to jest prakse, kod nas je samo suhoparno štrebanje koje nema nikakvog smisla jer ćeš to sve zaboravit odmah poslije ispita, znam po sebi, tako da je to samim tim puno teže, naporno je, a ne daje dobre rezultate u praksi
Suti, dobro je. Jos se diplome mogu kupovati...
korupcija, štela, mito......
korupcija, štela, mito......
Prica mi covjek, ljekar, skolovan u Svici a radio i jedno vrijeme kod nas, kako je ovdje pitao kolegu, ljekara koji je i profesor na medicinskom fakuletetu, sto nesto radi kako radi, jer trenutni protokoli kazu da treba drukcije. Ovaj mu odgovori da tako radi vec 30 godina i da je zato to najbolji nacin. Drugim rijecima, nas ljekar lijeci ljude po standardu koji je star 30 godina i jos hvali se da je to pametno, i sigurno tako i uci mlade studente.
Ma pusti se vrijedi li diploma pogledaj ti ove plavke jest dobra sigurno je fax zavrsila na pusing i lizing
S nasom diplomom nemozes ni dupe obrisati u EU ...prvo nije papir po standardu evropske unije a drugo znaju kako se dolazi do istih ....znaci krenes na pitu u sarajevo preko kiseljaka i svratis po neku diplomu koja ti se dopada.....
Nase diplome vrijede i kod nas i u svijetu, vrijedi njima obrisati guzicu jer prsti ne propadaju kroz njih.
Diplome magistarska i doktorska zvanja se kupuju u Bosni i Hercegovini! Sve navedeno se može završiti za 24 sata diloma...magistarski i doktrorski 48 sati i to nije nikakva tajna! Dakle kada naša Državna agencija i enititska ne dobiju članstvo u ENQA-e a iste daju dozvole za rad i otvaranje fakuletata širom Bosne onda je svima jasno da je obrazovanje sistemski uništeno u BiH!
Najjaci su mi ovi koji kao rade u drzavnim firmama i treba im diploma, pa odu po nju u truhle fakultete po BiH, uzmu je i napreduju.
uzrok: kvalitet obrazovanja !!
sto "odgovorni" ne uzmu tu svoju diplomu i ne probaju da se zaposle sa njom u evropi. pa ce vrlo brzo shvatiti istinu.
Samo mladi kadrovi mogu podjednostaviti, modernizirati i prilagoditi trzistu nas obrazovni sistem. Previse starih dr. pr. mr. sjedi (spava) na celu obrazovnih institucija. A sto se tice Evrope, osim medicine i tako nekih osjetljivih stvari, tamo vrijedi samo znanje, diploma i nije toliko vazna ! Jer to je samo izgovor nasih kvazi strucnjaka koji u praksi pojma nemaju...
Sta ce pomoci kad 100.000 diploma je lazirano polu piseni imaju fakultete zavrseno, ja jos pa skoro neznam ko ga nema. Babo ce kupiti.
Digitize BiH
Ova voda nije radioaktivna ona je malo radioaktivna.