Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mi smo jedna obicna kolonija
bravo cenzura. sta ste obrisali kupujmohrvatsko.hr? neka bosancerosi vide sta je cefta? drzavni vjesnik reklamira kupujmohrvatsko.hr
Volim strano i kad je usrano Pise: Fatimir Alispahic
II dio :) I sta rade dalje: Kad imas veliku seriju onda pravisi vlastiti zastitni znak/ logo marku. E kadi imas markiran proizvod svi su zinteresovani i tako nasi Arijevci dozvole poljacima da proizvode isti proizvod i prodaju ga nararavno uz proviziju u Poljskoj. Zatim se proizvodnja u ovoj zap. zemlji ugasila skroz i sad sve stize iz deset puta jeftinije Poljske.
OVO JE PROBLEM ALI NE I NERJESIV FORMULA GLASI: Nasi privrednici se moraju udruziti i tako pojacati konkurentnost. On i jednostavno moraju ZAJEDNO preuzeti svo trziste u odredjenim granama. I onda kad imas citavo trziste jer si najveci i najjaci isplati se i vlastita proizvodnja jer se radi o velikim serijama. ARGUMENT: Prisustvovao sam nedavno sjednici jedne piramida organizacije koja je sacinjena od 20-ak hiljada clanova , vecinom srednje klase drustvau jednoj zapadnoj zemlji. Ta organizacija ima monopol u zemlji nad samponima i sapunima. I stvarno je tako. U SVIM prodavnicama koje prodaju te artikle ima standardnih desetak vrsti i ne postoji nista drugo. Tako je zadnjih 15 godina otkako zivim ovdje. Znaci problem mogu rijesiti obicni gradjani ali kad ce to kod nas biti izvodljivo pitanje je? Laktaski \"vozd\" glumi nekog ekonomsko sposobnog čeka a parcao bi trziste ko pitu u tepsiji. SMRT PRIMITIVIZMU SLOBODA NARODU!
i kokosovog mlijeka
ja sve kupujem domace osim vegete
I tako u Bosni nece biti vise onog finog socnog slatkog mesnatog PARADAJZČINE jer po prilozenom vidimo da cemo zderati one plasticne holandsko/ židovske proizvedene pod lampom sto se beru i do pet puta godisnje. E HIĆO gdje si sad
\"KUPUJMO DOMACE\"