Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
axa.a nakarada ti je mama koja te rodila i zadojila zlocinstvom i genocidom.
axa-isfrustrirani i poremeceni srpski narod u genocidnoj tvorevini se ubi od muke zaro sto nisu mogli niti ce ikada moci odvojiti 1 dio Bih.To je najveca nocna mora genocidnog naroda poslije kompleksa sto su Turska kopilad.
mirko - legendo iz crtani romana..... vidim ime ti je junacko a bogami i politicar si na visini.... Kvadratne korijene i procente znas haman napamet. Jos samo da si spomenuo 4% u Fatime iznad Jajca i deponiju genocidnog smeca u Busovaci.
Zivela Republika Srpska . Naravno da krse sve konvencije o ljudskim i ali i zivotinjskim pravima.
Cuj BiH ne napreduje he he he he pa zar se i pokrenula uopste .... Vise ljudi ne znaju da li BiH uopste i postoji, svi su konfuzni i nesto iscekuju najpostenije bi bilo da se narodu kaze imamo li zemlju ili je nemamo i ako je imamo kako da je razvijamo .... ovako izumrijese generacije u neznanju i i ocekivanju boljih dana dok komsije nezaustavljivo napreduju prema Evropi ....
@axa mala ispravka jarane 23% ukljucujuci srpski distrikt Brcko i srpske opstine u federaciji Kljuc, Sipovo, Glamoc, Grahovo.... sto ce reci cirka 16-17% ono cistog baaliinluka
ma daaaaaaaj, ne mogu da vjerujem.
ma nema nama hajra dok je ova vladajuća petorka retardosa na vlasti. brojim dane do oktobra i izbora.
Ma neka mi glasamo za svoje to je bitno. Pa sta ako je nama lose?! Pa sta ako se od bošnjaštva / srpstva/ hrvatstva ne moze zivjeti? Nek su meni ovi jos barem 20 godina na vlasti.
Ma RS nema za kifle a kamoli za perece zato axa ne seri y.e.b.o. ti Dodik svu familiju usta A 24 % nigdje veze BiH je 100% a Rs je srpska masta i ostat ce samo masta
Nasa vlast svaki dan ponavnja: SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM! SVAKIM DANOM U SVAKOM POGLEDU SVE VISE I VISE NAZADUJEM!
molim citaoce da ne brkaju pojmove..kada citate sta je napisano od @axa uzmite to sa rezervom, osoba je neuravnotezena!
Molim citaoce ne brkaju pojmove. Kad se kaze BiH onda to vazi za 24% od ove nakarade.