Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godinama ova seoska varalica prica istu nedorecenu pricu.. Nikada u svojim izjavama nista konkretno nije rekao ovaj pehlivan i prelivoda.. Ali ovakvi su idealni za mesetara Dodika koji radi sta hoce u svojoj prciji jer nema opozicije ni postenog covjeka da bi se borio za narod. Istu pricu prica kao i Spiric..\"Nikad nista po srijedi, uvjek izokola\" Seljak ostaje seljak bez obzira da li je u opancima ili lakovanim cipelama.. Ovi su rodjena braca Fahrudina Radoncica.. Kad Radman moze bit predsjednik, moze i Fahro, premda je Fahro za kojih 70% gluplji od Radmana.. PRD4EVER
Raspad tzv bosne je neminovan!
Pa moze alkoholicaru............naravno .....ako svoj bezobrazluk i dalje nastavite prosipati krkani vlaski.....mogla bi biti organizovana.....ali bez vas u njoj !!!!!! RS=GENOCID
A kakve veze imaju Kosovo i Bosna i Hercegovina pa to stalno trubite? Šta nas briga za Kosovo neka rade đšta hoće, dokle ćeš trpati nos u tuđu avliju, pusti ih više, eto ih tamo pa nek rješavaju! Daj ti malo ovdje da demokraziiramo entitet iz koga dolaziš, da postane entitet tri konstitutivna nardoda kako je ustav propisao, pa da uspostavimo vlast po popisu 91. kao je ustav propisao, pa da anuliramo koliko je to moguće posljedice genocida i etničkog čišćenja koje su izvršiti tzv. vojska i policija rs a srbija nije spriječila i kaznila izvršioce. Ja znam da je tebi teško iz pozicije one strane kojoj su ta zla pripisana ovo prihvatiti jer si i sam dio tog projekta i danas, ali to su prava pitanja za političare u BiH. Svijet zna da je miloševićev ideolog dobrica ćosić odabrao novog izvršioca Milorada Dodika, i da vas jedna grupa oko njega igra kako on kaže, bwez trunke srama i stida za srpska zlojela u bliskoj prošlosti! Et kakav ste narod!
Radmanovicu zar srbija nije trazila od nas da budemo suzdrzani za vrejme glasanja??
ma bezveze su svi istupi naših političara u vezi sa kosovom; na kraju će se desiti da će nezavisno kosovo priznati sve države na svijetu (pa i srbija, a kao ustupak za ulazak u EU ili zbog nekog drugog višeg interesa), a kod nas će se i dalje natezati treba li to kosovo priznati ili ne...
Raznih mazluma,i nikad da ih se rijesimo...
Momci Deytonski sporazum nije nista drugo sem pravno (de-jure) rasparcavanje Bee Haa. Ex Bee Haa je preminula 21.11.1995 godine . Pogledajte Aneks 4. Dejtonskog mirovnog sporazuma gde SPRAZUM funkcionise kao USTAV Bee Haa. U § 1 Deytonskog sporazuma se mijenja ime Drzave i izbacuje naziv REPUBLIKA Aneks 4 Deytonskog sporazuma §.1. Republika Bosna i Hercegovina, cije je zvanicno ime od sada ´´Bosna i Hercegovina`` § 1. 3 Drzava se dijeli na dva dijela i to na Pederaciju Bosne i Hercegovine i Republiku Srpsku $12. 1 Deytonskim sporazumom se stavlja van snage vazeci ustav REPUBLIKE Bosne i Hercegovine sto je nemoguce bez procedure koja ukljucuje javnu raspravu i referendum.
...jer u BiH postoji težnja dva naroda ka odvajanju i nerazumijevanje najbrojnijeg naroda u BiH za takve tendencije, te pritisak umjesto tolerancije radi zajedničkog života. pa sam sebi uskace u usta. prvo kaze dva naroda sto zele odvajanje i mi sto ne damo cijepanje bosne ne zelimo suzivot zato sto vrsimo pritisak da bosna ostane cjelovita. a oni zele suzivot tako sto ce se odvojiti iz bih. kakav je suzivot ako podijelis drzavu po nacionalnim vecinama i dobijes ciste nacionalne teritorije?
moze, moze biti drugacije organizovana i bice, ako Bog da, Republika BIH
Kosovo nije Siftarsko kao i Bee Haa BALIENSOVO U Deytonskom sporazumu stoji lijepo Bee Haa REPUBLIKA SRPSKA.
haaaaloooo retardu jedan smrdski, Kosovo je nezavisno i morete se Bogu Alahu zalit al nema ga vise, otislo je u NEPOVRAT i samo se blamirate po svijetu ha te vase bijedne zvalje otvorite da palamudite o Kosovu. A BiH ostaje nedjeljiva, i kapak.
25 godina svi ko jedan pricaju gluposti.Cuj turbulencije,pa danas ETA objavila da odustaje od oruzanih akcija.Sta bi od onakvog gospodina....maskirani papak.
ne seri neso majke ti
Ovo je znak da da ce RS uskoro dobiti drzavnost, pa i vrijeme je sto nas narod kaze svakom svoje. A ovi sto kukumacu da je Bosna nedjeljiva naka pogledaju realno stanje na teenu i bice im sve jasno.