Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nema potrebeeeee, samo nek je hljeb pola marke :r
PRVI APRIL JE ZA MJESEC DANA !!!
Čega mu je Kučan dao da duva pa ovako bunca? Možeš ti aplicirat narednih nekoliko vijekova niko ti ne brani. I više prestanite prenosit gluposti od ove šumske agencije.
\"popis stanovništva\"? Jel to ono sto Bosnjaci nece?
e ovo ide u PROVALE DECENIJE
Provesti popis stanovništva? Pa to je pič..in dim za uradit. Znači apliciraćemo tamo 2021.
Tito dragi pomozi nam što prije, kad vidim ko nam troši naše pare sad bih se objesio !
E MOJ NE(PREDSJENIČE), JA POMISLIH EVO GA ČESTITA NAM DAN BIH, KAD ONO ĆORAK . NIŠTA IZNENAĐUJUĆE .
Kad je Crna Gora krajem 2008. godine podnijela zahtjev za članstvo u EU, predstavnici bh, vlasti utrkivali su se ko će prvi izjaviti kako će i BiH na proljeće 2009 krenuti stopama Crne Gore. Međutim prošle su skoro dvije godine, a BiH po ko zna koji put najavljuje aplikaciju za članstvo, dok su Crnogorci u decembru prošle godine dobili status kandidata, a time i pristup dodatnim fondovima (milionima eura) koje može koristiti, Optimistične izjave Radmanovića da samo treba implementirati presudu \"Sejdić - Finci\" i onda pristupiti podnošenju zahtjeva je čista demagogija. Opet će proći (čitaj propasti) i ova godina bez da BiH podnese zahtjev za članstvo.
Ne treba vam Unija vjerujte mi...
dogovorit cemo se, al da bude kakoja kazem
hahaha...kakav CRNI kandidatski status !! pa ovaj se Radmo opet napio pa bulazni.. kazu alkos notorni da je..
Daj ti Radmane prvo u NATO ili bar do NATO-a da malo smirimo teren a onda Evropa.
Svi na ulice JEDINSTVENA BOSNA i lcghmHERCEGOVINA jedan Predsjednik makar i ovaj to bio
Ne moze. Sa tvojom strankom se nemoze ni slaviti dan nezavisnosti, a kamoli potpisati ikakav sporazum-usput sporazum impilicira i rijec razum-a to je za vas strana rijec
mozemo mi aplicirati al\' sta imas od aplikacije kad nas nece primiti :D