Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino sa cjelovitom zemljom možemo profitirati svi.Samo da se svrnu rogovi i rasvijetle kriminalne radnje vladajuce oligarhije.Samo cvrstom rukom se moze sa bezobraznim i pokvarenim balkanskim politicarima.
Napred Herceg Bosna,mi Srbi vas bodrimoooo a ja kao premijer RS mozda i dodjem ako stignem od obaveza silnih.
24SI - Hrvatska protiv Herceg-Bosne u Mostaru 30. maja! Da, upravo tako glasi naziv velikog humanitarno-sportskog spektakla koji bi se trebao održati predstojeće subote na stadionu Pod Bijelim Brijegom u Mostaru sa početkom u 18 sati kada će snage odmjeriti fudbalski veterani Hrvatske i Herceg-Bosne.
http://www.24sata.info/sport/fudbal/7886-Humanitarna-akcija-Mostaru-Fudbalska-utakmica-Herceg-Bosna---Hrvatska.html
Incko, vrati se u Austriju!
http://www.24sata.info/sport/fudbal/7886-Humanitarna-akcija-Mostaru-Fudbalska-utakmica-Herceg-Bosna---Hrvatska.html
jao sve jedna te ista prica kao papagaji se svi ponavljaju .... majjku li vam nenormalnu vise