Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Bosnjaci! Je li ne vidite kako nas svi za nos vuku? Prvo su nam Srbi dali do znanja ko su, prijeteci odvajanjem i donosenjem rata. Drugi su bili EU i SAD koji su dopustili da nas fasistiski primitivci \"nasim oruzjem\" istjeraju iz domova, praveci zlocine i genocide nad nama. To nije bilo dosta nego su jos dobili 49% teritorije u kojoj mogu nastaviti etnicko ciscenje i spajanje Srbije sa Krajinom. Treci su sigurno nasi lideri koji nas prodase za male pare, umjesto da imaju svoj stav i viziju za svoj narod. Zato, zauzmimo napokon STAV dok ne bude kasno. Srbi se vec odcjepljuju i vjerujte da ce im to uspjeti, jer fasizam izgleda jos funkcionise. Ne mozemo se oslonuti na EU i SAD. Ne trebaju nam fasisti koji zlocince i genocidase slave kao heroje. Pustimo ich neka idu ali samo sa 34% teritorije. Ako ne uspije, alternativa je spajanje sa Sandzakom. Ako ne reagujemo otici ce sa 49% a nama ostaje FBIH sa Hrvatima koji sigurno slijede RS. Uzmimo stvar u sviju ruku!
BIH MORA NESTATI OVAKVA KAKVA JE,KONJU...
Osobno nemam ništa protiv BiH, ali imam protiv toga da se sve odlučuje u Sarajevu. Bošnjaci, shvatite da su centralizirane države prošlost. Čak i u Hrvatskoj sve su glasniji zahtjevi za većom decentralizacijom jer se država pretvara u punoglavca gdje jedino Zagreb napreduje a ostali svi lagano propadaju. Stoga BiH može biti mirnija i stabilnija samo onda kad Sarajevo odustane od želje za vladanjem drugima. I nije to samo Herceg-Bosna ili RS, centralizacija ne odgovara ni Tuzli ni Bihaću.
sto mi idu na q.r.a.c ovi pametnjakovici. Pa nismo mi naporavili ovu nakaradnu drzavu vec su nam je oni nametnuli, a sad s.e.r.u kao \"trebali biste ovo, trebali biste ono \". *ebo ih Lajčak
AAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ;-)))))))))))))))))))))))))))))))
Ehhhhhhhh da je do kakve useljenicke vize sto dalje iz ove zemlje obmana, laznog morala, begovske minder politike, fasisticki nekontrolisanih impulsa..............................!
bice vam opet rat, ima nas koji cekamo da vas rasturimo pa da pobjegnete onda majci srbiji i hrvatskoj.
Kako se stvari odvijaju raspad zemlje vise nije u rukama njenih stanovnika ni medjunarodne zajednice niti bilo koga...Ovo je sada prirodni proces odumiranja drzave....vi koji to niste vidjeli jos na pocetku zadnjeg rata, koji niste vjerovali da je plan rusenje one zemlje usko povezan sa nestankom BiH ne zasluzujete da vas zalimo. Laku noc...Hare gasi svjetlo, Tihi zavrni vodu, Dodo spusti zavjesu
kod nas postoje uvijek najmanje 3 glasa...tako da nama nema pomoci..zaostajemo sad i zaostajacemo uvijek zato jer jedni vole svoju zemlju,drugi bi radije se prikljucili srbiji a treci hrvatskoj.
FUJ STOKO BALIJSKA!
bih 4 never!
niakd za nikad..razlaz na 3 strane,,kakvo jednoumlje..nikad
BALIJANDRI NE SHVATE DA POSTOJE I DRUGA 2 NARODA,TO SE NECE DESITI..MORAJU PRIHVATITI REALNOST DA SA NJIMA NECE NIKO..NIKAD POD BALIJANDERSKOM VLASCU..
ustav 1992, uzmi svoj medikament molim te bice bolje
SRPSKI GENOCIDASI I RUSITELJI U GENOCID TVOREVINI NA CELU SA SPIRICEM, DODIKOM, RADMANOVICEM SU TI KOJI UZ PODRSKU SRBIJE I KONSTANTNU MANIPULACIJU i LOBIRANJEM PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE NE DOZVOLJAVAJU USTAVNE REFORME I BILO KAKVU DEMOKRATSKU FUNKCIJU BiH-E!! TREBA ZA SVA VREMENA UDARIT PO KRVAVIM PRSTIMA SRBIJE I SRPSKIH GENOCIDASA U GENOCIDNOJ TVOREVINI! DOSTA JE VISE SRPSKOG TERORIZMA I TERORE KOJU VRSE NAD DRZAVOM BIH-E I NJENIM GRADJANIMA! DOSTA JE PLJACKE DRZAVE BIH-E I NJENIH RESURSA KOJE JE VLASNISTVO GRADJANA BOSNE I HERCEGOVINE! SRBIJA PREKO GENCIDNE TVORVINE KOLONIZIRA I PLJACKA RESORSE,DRZAVNU IMOVINU I TERITORIJU, ISTORIJU I LEGITIMNOST BIH-E ZA IDEOLOGIJU O BUDUCOJ VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI UZ POMOC VELIKE BRITANIJE! TREBA RAZJASNIT I JAVNO REC KAKVU JE ULOGU IGRALA I IGRA I DAN DANAS VELIKA BRITANIJA NA SVIM AGRESIJAMA, ETNICKIM CISCENJIMA, GENOCIDIMA U BOSNI I HERCEGOVINI, SANDZAKU , CRNOJ GORI NAD BOSNJACIMA MUSLIMANIMA???!