Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fini cime vam ispiraju mozak po tim dzamijama alaha ti
vazno je da je eu-a ukinula vize nazi srbiji i nazi srpskim ratnim zlocincima i siledzijama....visoki sepen cicilizacije eu-e i nazi srbije, daleko ce oic eu-a sa srbijom,hahahahahah, heba ce im mater srbi eu-i, pa i nek ce! dosta je ta eu-a doprinijela nestanku bosnjaka, srbi ce joj zaklat njenu djecu!
...IDE KA AVGANISTANU I PAKISTANU VEOMA BRZO .. bez SRBA I HRVATA ...
Kako da BIH napreduje ka Europi kada je ta ista Europa ,,natjerala\'\' vlastodržce da prvo unište i popljačkaju sve što je imalo asociralo na nekadašnje društvo tj.uređenje. I danas MMF diktira političko i ekonomsko uređenje ove države ne pitajući njihove građane šta o tome misle. Mi i ne moramo u Europu. Europa će nas sama prigrabiti i nas i sve što imamo.
biće Bosna srce Srbije
Bit će BiH u EU već 2011. Naravno, 2011. hidžretske.
ne ide dovoljno brzo????????? koja glupost. zar uopce ide negdje? a da ide... u 3 piichke materine