Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Raso tvoj idol vucic krvavi ima sansu samo postat genocidas ko sva vasa bratija!!!!!poznati su srbi ko najbolje siledzije i koljaci beba!
Vuk ima kapacitete da postanje srpski premijer jednog dana sigurno.
@@ krscanin, izvini, napisao sam odgovor na tvoje pitanje ali mi je ova skripta to progutala. problem je sto se interes Bosnjackog naroda u BiH poistovjecuje sa interesom BiH. To je kratica za brzu eliminaciju bilo kakve BiH. Dodik je ruralni tip siromasnog politickog manira da bi ovo artikulisao na normalan nacin. U tome je u stvari nesporazum.
Joooooooooj kako sve ide po planu: ode KOsovo, ode Crna Gora,jos malo pa ce Sandzak i Vojvodina, a tek kad vam ode i istocna Srbija sa Ciganima i Bugarima....... ostace vam samo 2 regije: juzna Srbija = Sumadija i severna Srbija = Beograd sa okolinom
@krcanin \"Upravo to treba da uradi ministar iz BiH. Tako se vodi politika, mozda na kraju racun za grijanje ipak bude nesto nizi. \"Ipak nisi mi odgovorio na pitanje kakve veze srbija ima sa plinom? Pa te pitam jos jednom kakve srbija ima veze sa plinom? Sto se tice mog stava da je pametno da ne dira cijene to je moje misljenje a razlog je sto konkurent lagano ispred nosa im ulazi u veoma profitabilno geografsko trziste. i drago mi je da sam te nasmijao sa tim ali ja tu ne vidim nista smijesno. Sto se tice odmora nisam saglasan sa tim za odmor, jer se oni tada uspavaju i koristi se slabi momenat za bolje kontrolisanje javnog mnijenja. Ma na kraju nista se ti i ja, kao narodi, ne pitamo. Neces ti imati hajra niti ja sto ce nas uzeti srbija ili turska ili rusija ili amerika. Mi cemo imati koristi da se udruzimo i da sto prije idemo u evropu. Da nas ne koriste najveci naši lopovi a sto je najtuznije koji nas vode. Kako bilo niti ces ti profitirati a niti ja kako bilo odoh kuci. poz
Jeremicu kurvin sine,dajtenam regiju birac da pokoljemo vlahadiju cobane kojesmo doveli iz bugarske da cuvaju stoku a oni se najeli hljeba pa se okurazili
Nisam siguran da li si pravoslaac ili katolik. Mislim da si katolik jer se tako potpisujes ali opet me buni tvoj stav jer dizes Rusiju odnosno srbiju? Ali nema veze, vidim da si ono ok covjek za razgovor Cisto hipoteticki bez kontriranja da vidim tvoje misljenje. Zar ne bi bilo puno bolje da je BiH cjelovita bez podijela osim nacionalnih - ravnopravnih ili vec kako nam politicari vole koristiti termine. Mi smo kada se svi u BiH sastavimo jako pametni narodi koji zive pod istim krovom.Da sjednemo mi u BiH, da se dogovorimo i da vidimo sta je najbolje za BiH, odnosno kako ce nasa djeca zivjeti zajedno, da imaju normalnu buducnost, da nisu optereceni sa Rusijom, srbijom, hrvatskom, turskom i ostalim zemljama. Mislis da svi oni vole nas, pa i srbi Vas zovu bosancima. Ovo kazem samo kako Vas tretiraju. Jedino Vas mi ovdje bez ikakvog interesa priznajemo kao srbe i postujemo to. Mislim da nam svi oni rade o glavama i da ce pokupovati sve i da cemo najmanje hajra (koristi) mi imati.
@@krscanin Normalno da je interes Srbije da udje u EU sa Hrvatskom i Bosnom. Znaci Srbija i BiH imaju zajednicke interese. U cemu je onda problem? Covjek pokaze visok nivo politicke kurtoazije fino kaze da su izabrani politicki lideri iz BiH u svakom trenutku dobrodosli u BG, a ovdje automatski pocnete skakati kao sumanuti. Sto se tice cijene plina i koliko Rusija naplacuje i kome bi sta bilo bolje, ne znam. Malo mi je smjesna tvoja \'vjeruj mi da je pametno da se drzi nje\' recenica. Znaju Rusi sta je njima dobro, znaju Bosnjaci sta je njima dobro, a znaju i Srbi sta je Srbima dobro. Razlika izmedju Rusa sa jedne i Bosnjaka i Srba sa druges trane je da ovi potonji nisu u situaciji da drugima dijele savjete o \'dobrobiti\', vec da svoje vizije \'dobrog\' uklapaju sa realnim mogucnostima datog trenutka. To se zove politika. Nadam se da se slazes da narodi u BiH ovog mometa trebaju mali odmor od politike. Jedan kolektivni godisnji, a nakon toga da se sjedne i vidi kako dalje.
mi u srbiji nemamo naseg pretstavnika,zasto onda nas ministar spoljne politike nepita ,kako da se rijesi problem naseg ILIJE JUrisica,zasto se nevidi dokle ce oni da vrssljaju zajedno sa dokonjom po nasoj zemlji i od nje prave sta fasistima odgovara.dabogda se srija ujedinila sa rusijom,pa svi pravoslavci iz nase zemlje koju ne postuju neka postanu srbijanci ili rusi,ako bog da insala!
Bosnjackim politicarima mora biti jasno da bez dogovora sa Beogradom nema napretka u Bosni. Vremena zavrtanja ruke, ucena i nametanja resenja su prosle, sto vise odbijaju bilo kakvu saradnju to ce biti izolovaniji, a pomoc od Amerike i EU ce biti samo nacelna, jer ni oni ne zele da povladjuju njihovim maksimalistickim zahtevima. To sta vi mislite o Srbiji, Vuku i Tadicu, to zadrzite za sebe, politika nije mesto gde se stalno kuka i zali da je neko drugi kriv. Ako treba da se pregovara 100 puta, neka, bolje je sve pokusati nego sedeti skrstenih ruku u Sarajevu i oplakivati sudbinu. Nemoj da izgovor bude Jurisic, jer onda ce Srbi reci Oric, i nikad kraja tim pizdarijama, treba da se gleda opsti interes koji je vazniji od pojedinaca. Bosnjaci ako ne shvate da moraju da se priblize Beogradu jer je to i njihov interes, jer time izbijaju argumente Dodika o nemogucnosti suzivota...ostace zauvek u svojoj enklavi.
Mislim da nisi upravu za trziste plina.Iako su oni vlasnici znam da im je glavni konkurent ALZIR koji drugi svjetski proizvođač ukapljenog plina i treći po proizvodnji zemnog plina, mogao bi postati alternativni izvor tog energenta za Europu.Između Alžira i Europe postoji plinovod - \"Transmed\", koji preko Tunisa do Italije opskrbljuje uglavnom zemlje južne Europe. Merkel je prošle godine posjetila Alžir te je razgovarala o eventualnom partnerstvu i koliko znam da se u pet godina moze prosiriti dotok plina prema ostatku evrope. Opet te pitam kakve veze Srbija ima sa plinom??? Meni ne smeta iskreno da se razgovara i da se kuju planovi, sve su to igre neko ce nekoga prodati. Ne bih se iznenadio da Vas Rusija proda kao sto je i Kosovo. sa druge strane u kompenzaciji su dobili C.Goru. Sto se tice RS-a to je samo igra Srbije jer je u interesu njoj da udje u Evropu zajedno sa HR i BiH. Napomena da postoji trzisna cijana za plin i vjeruj mi da je pametno da se drzi nje. pozdrav za tebe
\"BiH je za Srbiju najbliži i najvažniji susjed\"...pa zar nije Kosovo?
Jeremic je najbolji sef diplomatije u regionu. Covjek je zavrsio Harvard, a svi \"harvardovci\" su kao masoni, uvijek se pomazu u profesionalnoj karijeri i nikada nejdu jedan protiv drugog. To je razlog zasto su njemu otvorena sva vrata u Wasingtonu, Londonu ili Briselu ili u UN. Njegova majka Sena potjece iz najuglednije begovske porodice Pozderac. Zato je ovaj jadni Alkalaj toliko smijesan i inferijoran. Mislim da Haris Silajdzic jako grijesi sto odbija razgovore sa Vukom. Vuk zbog svoje porodice jako dobro poznaje Bosnjacki narod i razgovorom izmedju njega i bosnjackih politicara bi se mogle stvari poboljsati. Inat ne koristi nikom.
,,neka Rusija zadrzi cijene iste ili neka ih usklade sa cijenama koji su u skladu sa trzistem, odnosno sa realnom situacijom recesije... Rusija je vlasnik tog plina i moze da ga na trzistu nudi za posto hoce. Potraznja na kraju pokaze koliko roba vrijedi i toliko se za robu i placa. Prema tome, nema tu ko sta uskladjuje cijenu gasa i nafte sa uslovima recesije. Drugo, u vezi toga da BG razgovara sa Dodikom... Pa sto ne bi zivota vam. Zali li se iko u RSu kad Federalna ministarstva imaju svoje talove sa Arapskim zemljama ili Turskom. Sta tu fali. Na kraju krajeva, da se vratimo na prilike u civilizovanom svijetu... Smeta li Britancu, Englezu kad na Vembliju igraju Engleska i Republika Irska i pola Londona navija za Republiku Irsku. De odrastite vec jednom... i da ne zaboravim, prestanite se samosazaljavati jer niste bas toliko losi.
@Bosanac 92 smo ratovali protiv rezervista iz Srbije,a 93-ce smo preko Srba dobijali hranu i granate za odbranu Mostara od HVO-a.Jel ti sad papak jasno?