Sastanak Silajdžić-Davutoglu
0
"BiH je vrlo važno pitanje za Tursku"
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka TURCI prvo srede probleme sa KURDIMA I ARMENCIMA pa neka onda pametuju
Turci i bosnjaci su braca,a srbi nasi robovi :)
ko je za to da se Bosna prosiri na Srbiju ? :) I KRV SVOJU ZA BOSNU MOJU \"Pipo\" za predsjednika BIH
mi srbi hocemo etnicki cistu srbsku republiku nismo valjda ubili vise stotina hiljada bosnjaka i usput stotinu hrvata katolika,sad cemo se uskoro sirit na etnicki cistu rs uz pomoc zapada,normalo muslimani su zaostali u svakom pogledu,mi srbi idemo naprijed po svaku cijenu.
Moroni feta sir je grčki, i kao takav je zaštićen u EU. Proizvod sa dokazanim geofrafskim porijeklom. Pokušali su Danci pred sudom EU dokazati da je feta sir danski proizvod pa su izgubili spor.
@hej pa krvolocni genocidasi srbske kolijevke ce sutra ak treba nosit dimije i rec ce \"to je srbija\"-hahahahahahaha pozdrav i hvala za romemoriju prave historije! @BiH4EVER i tebi buraz sve najjjjjj, Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
Za informaciju FTA je Turski sir samo su ga grci ukrali ko sto su genocidni srbi sve krali od drugih,cak i grcki melos muzike je Turskog porijekla,al hajd vi genocidasi i dalje pisajte tj vase bakeeeeeee stojeci i naravno bez gaca! A sto se tice ovog sto krade moj nik: genocidno krvolocno cudoviste mozes popusit znas sta svim Bosancima i Hercegovcima! Prijatno! BiH4EVER!
@pipo mog 16.10.2009. u 20:47 feta je grcki sir maajjmuunneeeee preparirani bez mozga. ma ja kao sto su sebi preuzeli i baklava, kao sto i srbi i hrvati sebi pridodaju sudzuku i cevape i kao sto su italijani izmislili spagete,,, ali malo morgen sve se zna sta je nase, da su spagete izmislili kinezi, da su baklava, ovciji sir feta turski kao i da je bih poznata sa sljivom, sudzukom, burekom, cevapima, najlijpsim djevojkama, najboljim sportistima, umjerenom religijom, glupim politicarima, multietnicnosti i nazalost zadnjih stotinjak godina sa fasistickom ideologijom nekakvih dosljaka tzv.srba koje su turci napravili pa nam ostavili da se mi sa njima bakcemo, ali nece ni to jos dugo potrajati....
sinu dajem ime Erdogan ipak mu se tako pra pra pra pra dedo zvao
Ko o cemu, svako o onom sto ga boli, tako i ovaj ludi pipo o turcima i sapunu!!! Ahaha, umrijecu od smijeha!!! Hajde, ovi moderni turci se valjda i kupaju jer su okupirali podrucja gdje je voda, ali, prije toga, dok su bili tamo na drugom kontinentu, u nekakvim pustinjama, a pipo dragi, bas me nasmija!!! Donijeli sapun, ahahahaahahaaaaa...a ludaka, ebo te...ima li doktora u toj bih, sto ne nadjete covjeka i lijecite, ebo te...vidite da je pomahnitao!!! Opasan po okolinu a doktori spavaju!!! A bre, psihijatri, i drugi strucnjaci, skidajte ovo!!!
al su se turci uspandrcali sad oko ovih sastanaka zapadnih guzonja, i oni se svugdje petljaju, nije im bilo dosta, ma bi jos da dobiju po nosu. Dodjite malo da vas hajduk-Veljko poselami!!!
Kako ce turci bolan, donijeti sapun, kad se sapun pravi od svinjskih kostiju i sode, mi to evropski, tako su i oni. Bas me zanima od cega vi pravite sapun, tj. turci, ima li kakav recept? Koju ste zivotinjku vi koristili? Nesto iz pustinje? Hajde, bolan, sta ce njima sapun kad u pustinji i onako nema vode...
Leti patka leti guska ova zemlja bice Turska BIH4EVER!
Ovu izjavu treba uzeti u kontekstu odobrenja Turske da Rusi grade plinovod kroz nju. :)
Hvala \'Staroj dami\' Europi što nije dopustila stvaranje Džamahirije u BiH. Dobra stara katolička Europa!