Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pljuc!
Molim da mi se oprosti, radi se o izjavi Valentina Inzka, a ne Charlesa Englisha.
Where is Bosnia? \"Da li se granichi sa istocne ili zapadne strane Kazakstana?\" Ili je par stotina \"milja\" jugoistocno od Zelanda! I heard\' cuo sam da je tamo mnogo ima puno lepa zena! Dobro muzika sevdalinska rock\'n\'rol! I tamo ne ziveti paravi muslimani kao u arabija. Tamo biti moderni ljudi,zena se sminkala a muskarci pijali mnogo piva! Tamo je liberated,svaka godina oni isto imala nasha poznata \"gey parada!
nek kaze bidenu j..e mi se..
Dodik krme debelo, krme debelo
Dodik da je htio zabraniti slanje Srba u Gruziju mogao je preko Radmanovića uložiti veto. To je samo priča da se zamažu oči njegovim glasačima. Ne smije Dodik udariti na SAD.
Ma naravno, Dodik \"nema uposte losih namjera\" vezano za rusenje BiH. Evo jos jednog koji izbjegava da osudi Dodikove izjave. Dodik nije samo rekao da je protiv slanja vojnika u Gruziju, on je vojnike srpske nacionalnosti cak pozvao da se vrate!!!! I to NIJE NISTA! A da jos ne spominjemo sve izjave protiv BiH koju ne dozivljava kao svoju:(