Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi vi što se hranite negativnostima i što svaku pozitivnu vijest gledate kako ćete diskvalicificirati - vi ste izdajnici i najveće zlo u ovoj zemlji. Bijedo bijedna rušilačka i pljuvačka. Mrzim vas, vi rušite ovu zemlju više nego iko drugi!!! (Zike, Realnost, Pih i slični)
Dobro de\'............DJOKO...... DETE NASE.......NE LUPETAJ PS; inace za informaciju...Georg Voinovich je sin cetnickog kapetana iz okoline Kraljeva koji je emigrirao u SAD posle 2 sv. rata
\"BiH je ostvarila veliki progres u posljednjih 10 godina\" KAŽE NEKO IZ SDA, PREDIZBORNA PROPAGANDA...
Sta je Amer zaboravio da kaze je da ako BiH nastavi ovakvim progresom istim tempom je da ce nam trebati barem jos 200 godina da BiH bude normalna drzava.
Izgleda niko ne benda ove RS zastave od stranaca u BL.
A znas sto Vonivich-u? Ne zbog snobova, idiota koji sjede u vladi nego iz dva slijedeca razloga: [1] zato sto je BiH na svu srecu bila dio Jugoslavije, pa je i profitirala od toga industrijom koju su intelektualci komadali ovih 10 godina, [2] nekadasnji osvajaci Bosne se opet javljaju (Austrija prije svega, a uskoro i Turska) jer nema vise druga Tita da nas brani, a oni imaju slobodan put da zavladaju ekonomijom Balkana. Za nagradu narod dobije nesto malo vise kruha nego inace. Eto, ukratko. Ne vjerujem da sam u krivu.