Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TUŽNO.GDE JE POZITIVNO GLEDANJE NA ŽIVOT.IMAO SAM MNOGO LEPŠE MIŠLJENJE O OKRUŽENJU.VODITE LJUBAV,UVEK STE DOBRO-DOŠLI U SRBIJU.
Pipo,dolazim... Reci staroj , da cu prvo sa njom malo da se \'\'poigram\'\'(moze i stari, ako nema hemaroide) Sve cu da vas \'\'obradim\'\' ! Jest da ste gadni ko stakori , al ja sam merhametli...
Svjeze mi je podapran anus,imali kakav kuronja da mi ga rokne... Sifra-Duga je noc- Mobtel 061-882-423.. Nazovi gohlube !
Sigurno da nema države BiH kada takvi košto si ti rade na tom da je koče u svemu. Dajete na lobiranju milione maraka da ostvarite svoj cilj a to se zna šta. Vi ste posebna vrsta soja.
eno sad @yes, ekavica. . presmijesno
@salih buraz vrlo si duhoviti. . ali evo da potvrdim gluha bukovica je za sex uvijek. . a sto mladje to bolje, pa cak i mlade momcice dozvoljavaju. . . zato no sikiriki
Korijen vam se istrebio srbi!
I poslije Dodika Dodik. Imamo mi Dodika koliko hoćeš. Dok živite sa Srbima nećete imati mira. Tražili ste gledajte. SMRT BIH
necu da citam tekst, dovoljan mi je samo naslova da mogu reci: DODIK, MAMU TI SVAKI DAN NAG*ZIM! DOK JE TEBE; NECE NI BITI SPOSOBNA DA FUNKCIONISE!
čččččččččččččččččččččč
@LAZNI Pipo samo da te pODSJETIM da je ISUS ISA tako da smo mi svi muslimani!:))) BiH4EVER!
Ja divljaka majko mila -cast pojedincima--------------
ma to mu je cilj, sve ove njegove idiotske izjave i obstrukcije su jedninstven cilj da se pokaze kako BIH ne moze funkcionisati... sve u svemu nije nista novo, i ne vidim razloga da to cudo od covjeka i sve sto on izjavi (provali) ovaj portal stavlja u udarne vijesti i daje mu na znacaju.... nije nama dodik jedini problem, da je bosnjacka strana iole sloznija i da ne potiskuju i unistavaju stranke bez vjerskog i nacionalnog predznaka, puno bi nam lakse bilo boriti se protiv sve ociglednijeg uticaja, podrske i dvosmislene politike srbije...
Sta se bunite SAD??? Treba ENERGICNO radit na VRIJEME? SDA je jedna banda LOPOVA to svak zna pa ste OPET glasali za njih???ko vam je kriv???od izdajica do lopova,ko je bio i malo castan napustio je ODAVNO tu cetnicku partiju! BiH4EVER!
Nisam procito ni jedan komentar ali cu samo PDSJETIT da SAM PRIJE par dana KAD SU UKINULI VIZE nacistickoj srbiji NAPIS\'O da CE VAS TEK SAD debeli fasista i lopov s laktasa GAZIT! IZVOLITE GLEDAJTE i TRPITE! Kad sam vam mjesecima pis\'o TUZIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fasisisticku nacisticku srbiju ti koji si zrtva NE SPAVAJ na cekaj SAD KUKAJTE al vam je kasno NARAVNO zahvaljujuci se Tihicu i ostalim izdajicama i nesposobnjakovicima! BiH4EVER!