Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zna se ...do jaja
ovo je jako bre pametan covek ili ce bih izaci iz krize - ili nece :D
sta se TI ubleho javljas TEBI nije jasno da te KRMCINA D.RNDI.K koristi kó kakvo malo psetence i da se i TI usudjujes nesto VELIKODRZAVNICKI oglasiti.
Sve dublje u krizu. Kolika je dubina?
Vi srbi mora da shvatite da je vas u ovoj državi 31%! Drugo, da entitet u kome ste većina nije vaš već multitnički i iz njega treba da se čuje i glas drugih naroda. Treće, to što svojatate OTELI ste i nije vaše i četvrto; nemože više princip : \"Ako nije kako mi hoćemo, nemože nikako i onda je kriv onaj drugi jet to ne prihvata\"! Pružena vam je ruka davno, toleriše vam se sve, ALI ZAPITAJTE SE DOKLE I ČEMU TO VODI???
Vas iz SDS-a sve treba povjesati...Vi ste najveca ljaga u istoriji srpskog naroda, paljansko-sokolcka seljoberska mafija i izdajnici srpskog roda n celu sa onim kukavicama Jadovanom i Ratkom sto placu tamnici u \"AGU\"....Dok je srpski narod bio boj za opstanak vi ste svercovali sa muslimanima od droge, cigara do g.r.a.n.a.t.a, a ker Jadovan govorio: Ko .J.E.B.E. M.A.T.E.R NARODU, sta ce on mislit sto mi trgujemo sa muslimanima... Narod pamti, a grobovi proklinju!!!
\"ili će naći izlaz ili ide u dublju krizu\", jel ima trece opcije
političari će naći izlaz, a narod ide u dublju krizu