Ahmetović o bezviznom režimu
0
"BiH je mjesto u NATO-u i EU"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rece zaba i skoci u baru!!!
Ma kakvo bolan mjesto u EU, pa dzamije vam nicu ko gljive poslije kise, zabranili ste Djeda mraza, uveli vjeronauk u obdanista, papci ugusise gradove, nema znanja, nema morala, nema para, nema nicega. Mentalitet inatan, jos uvijek spominjete rat koji je zavrsen prije skoro dvije decenije, nigdje drzave i mehanizama....Kakvo bolan mjesto u EU???? BiH je mjesto u dzamiji i crkvama. Tu vam je mjesto i kapak!
Davide znas li bonicko koji je bio najveci i najljepsi erotski filum ikad napravljen u svijetu.......pa neznas bonicko reci cu ti...pa kad je turska vladala 500 godina u srebiji....heheheh
Da postoje teroristi u BiH Dodo bi davno zavrsio karijeru.
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turcin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i ZATO PREDLAZEM da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vicemo da nismo i sve što više vicemo da nismo, oni sve više vicu da jesmo. I MI JESMO TURCI, po našem povijesnom sjecanju, povijesnom odredenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli.
necemo mi jos dugo u EU veliki teret terorizma nosimo ,kud dadosmo nase BIH pasose onim arapskim teroristima BIH4EVER!
Greska, nije cijeloj BiH mjesto u NATo i EU, nego samo 76 posto evropskog dijela BiH (Srpska i Herceg-Bosna), dok je dzamahiriji Bosnjakistan (24 posto) mjesto u Maloj Aziji.
Mnogo ga tupite svi...
S takvim kao ti .... Aj nesviraj ku.cu
po turice je subjektivno al adekvatno ime srba,500 godina crvenih fesica i begovih genica srbi trebaju bit ponosni sto su njihoce majke s Begovima za djerdek prije udaje,:)
bih je na crnoj listi i tako ce biti sve dok sa vlasti ne sidju oni koji su je u crno zavili
i meni je mjesto u vili s bazenom, ali jebiga.
@Davidof j..ali turci i mater i sestru
Jeste! Mjesto joj je , ali bez turaka u njoj.