Nikšić s delegacijom MMF-a
0
BiH je dobro prebrodila krizu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobrog naslova, evo grohotom se ismija
Gdje je bolan prebrodila krizu! Pa vidis li ti koliko ti je nezaposlenih po biroima za zaposljavanje??? Dok se Nikša korupciji i nepotizmu ne stane u kraj nema nam izlaska iz krize, a tvoja stranka drzi kljuceve razrjesenja tog scenarija.
srbi smrde..
k...... bi valjalo da nije bilo mujezinovića. al onda je lakše bilo pljuvat preko FTV-a.
Pa zar Nermin Niksic bivsi generalni sekretar SDP(SKJ) nije pricao kako prosla vlada ne valja, kako je dno dna, kako je gore od katastrofe, kako Fedreracija izgleda poslije njih kao New Orleans poslije Uragan. A sad kaze da je BiH dobro prebrodila krizu. OVO JE LICEMJERJE DA GA NEMA U SVIJETU. Kako ima obraza da ovako okrece i izvrce stvari i da misli da su grašani oce koje onni (SDP) njihove NVO i FTV mogu izvoditi na ispasu kad hoce. Al bice opet izbora, pa ce se SDP raspasti na nekoliko stranaka i potonuti kao 2002.
Jašta je,dajte hljeba