Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bosna zauvijek nemoj biti glup, Srbi hoce da uticu na politicki zivot BiH svidjale se vama odluke srpskog naroda ili ne zbog takvih stavova tj zanemarljivanja srpskih interesa poceo je rat...ako vas ne interesuje misljenje Srba onda nas narocito ne interesuje misljenje Bosnjaka vrlo jednostavno ko hoce da shvati :)
@BOSNA ZAUVIJ... šta je, smeta vam kad vas neko nadglasa i preglasa.. Neka tako i treba, samo po njuški, to jedino razumijete. Kad jednom ode Dodik želim vam da dođe drugi Dodik umjesto njega i tako unedogled, a ova smrdara da nikad ne uđe u EU nego da završi na smetljištu istorije
Barem je napredak... od sad za 500 godina ucicemo mi
@BOSNA ZAUVIJ... Bla bla ovo ono! Izgubili ste rat u RS i nemate pravo glasa. Vrijeme je da to svarite konacno!
-Cime si to izmjerio Mirel.
And who cares?
BiH neće ni moći imati nikakav napredak dokle god iz entiteta ne bude dolazio konsenzusom usaglašen stav o svim pitanjima, a ne kao sada stav srpskih političara iz entiteta rs se prihvata kao stav entieta. U 100% istupa srpskih poitičara dtrugi narodni niu konsultovani niti su za takve prijedloge. I kod entitetskon glasanja u državnom parlamentu, entitet predstavlja pet srba, a to onda nije entitetsko već srpsko glasanje. Ako je tako, da glasaju narodi na nivou BiH onda bi od tih pet iz entoteta rs, bar dva strbina trebala biti iz entiteta federacija BiH. Dakle, na dejlu je diskriminacija većine, od strane manjine zbog naopako postavljenih političkih odnosa, a to je neodrživo. Zašto međunarodna zajednica ne pita Dodika kada iznese stav u ime entiteta koji predstavlja, je li to srpski ili stav sva tri konstitutivna naroda iz entiteta. I napredka nemože biti sve dok je tako.