Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda će biti mali zatvor što ga prave u Vojkovićima, trebat će nam još najmanje 5-6 zatvora, što za ove naše što za te iz Srbije.
"Sporazum se ne odnosi na optužene za ratne zločine već, kako javlja B92, predviđa da obje zemlje mogu da izruče jedna drugoj optužene za krivična djela iz domena organizovanog kriminala, korupcije i pranja novca..." Prvo PROČITAJTE tekst, pa onda komentirajte!!!
Kad vidim ovog Barisu Colaka dobijem osip po cijelom tijelu,izgubim apetit a i povraca mi se...ljigavac od covjeka
Nažalost, Republika Srbija je i dalje utočište ratnim zločincima iz reda bosanskih Srba. Osuđujući zločine nad Bošnjacima u Srebrenici i u drugim dijelovima Bosne i Hercegovine, odajući poštu nevinim žrtvama i saosjećanje sa njihovim porodicima, Republika Srbija bi uspjela skinuti teret sa budućih generacija, onaj teret koji su im ostavile neke persone iz prošlosti, ali ne, treba dalje ići u razdor.. P.S. Kolektivna svijest je i dalje na nivou maja mjeseca 1992. godine..