Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svima vama komentatorima JE*EM SVEEEEEEEEEEEEEEEEEE Niste u stanju razmisliti malo o budućnosti; e nek\' niste, crknite.
DA vam nije bilo SRBINA NIKLE TESLE bili bi u mraku cijeli zivot. Ja ovu ideju podrzavam, ali je treba preimenovati u \"SAT ZAHVALNOSTI NIKOLI TESLI. Nekad se zamislim pa skontam, MIHAJLO PUPIN izmislio telefon-pripisali ga Aleksandru bellu, struju amerikanci pripisuju Edisonu bio kocijas, stekao bogatstvo(razvozeci) prodajuci narodu LED,Atomsku energiju-Ajnstajnu,a ukrao formulu od MILEVE MARIC.Dakle SRBI su vam obezbijedili ono sto se najvise u svijetu koristi.
zar nam nije dosto mraka u ratu bilo :D
Bosnji moras rec da upali sva svjetla u kuci, da bi ih on u inat ugasio
koristite Blackle ( Black Google ) Energy saver www.blackle.com previse sjedite ispred kompjutera i pišete gluposti...bar dok činite gluposti štedite energiju
1 sat ugasenih sijalica ce napraviti \"lot of difference\"? Ozbiljno? U tom istom danu ce te iste sijalice goriti bar 11 sati. A sutra ce opet goriti 12 sati. Razlika je otprilike tolika kao da pusac koji pusi dvije kutije dnevno izvadi i baci jednu cigaretu iz kutije svaki put kad otvori kutiju - i onda sam sebe tapse po ledjima jer zbog toga sad nece oboliti od raka. Hoces razliku? Ugasi televizor pred spavanje \"na dugme\" a ne \"na daljinski\". Idi na posao/fax/u skolu pjeske ili tramvajem/busom. Kupi sijalicu od 5-7 KM umjesto od 0.7 KM - otplatit ces je kroz 4 puta manju potrosnju struje. \"Smanji\" grijanje, obuci carape. Na ljeto, ne mora klima biti na 16 stepeni. Moze i na 26. I zdravije je.
Ma nabijem na k u r a c i tebe i 60 minuta bez struje i želim ti da ti u tom periodu kad ugasiš svjetlo dvojica z g u z e mater(a đe su dvojica tu je i treći). MRZIM TE.
@edita, Koji je tvoj problem? Komentar ti zaista nema NIKAKVOG SMISLA! \"Boje se visine računa za struju\" kažeš, a akcija podrazumijeva 60 MINUTA BEZ SVJETLA, bez ikakvog trošenja, baš naprotiv. Neću se spuštati na tvoj nivo i biti vulgaran ali IQ ti je stvarno na nivou sobne temperature.
ugasite svjetlo odmah vasa planeta ce vam biti zahvalna
ma lako je bosnjakistanu se pridruzit akciji. oni su svakako u tamnom vilajetu, za njihA je to normala.
Eeee jesu Ameri najveće zlo na svijetu.Najveći mogući svijetski zagadjivači prosipaju šuplju cijelom svijetu.Dabogda nestali kao Atlantida!!!
Na$erem vam se na planetu!
\"Ne pitajte šta America može učiniti za vas, već šta vi možete učiniti za Americu\"- John F. Kennedy A kome ti kujo citiraš Kenedija.Ljudima koji na jedvite jade ili nikako sastavljaju kraj sa krajem i kojima ruke drhte kada pale bojlere i štednjake zbog straha od visine računa za struju.Misliš da si pametna.Ko financira \'\'načitanost\'\'?-KUJO!!!!
hoce li su u gornjoj maoci ugasiti svjetla ???
Ejup Ganić zatvor napušta u 18 sati Koji si k radio u UK??? 200 000 bi moglo nahraniti gomile ljudi.....gledaj sledeci put da odes u Srbiju tamo ti ne bi pomogla ni 2 miliona