Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi da budem seronja, al ostatak svijeta ima google earth?
jao pa odma negativni komentari, nesto se pozitivno uradi u zemlji i odma negativno se prica sve, koji ste vi iskompleksirani maloumnici, cuj siromasni u zemlji????? svi se zale kako se nema para, a ide se u pariz na utakmice, svi se zale kako nema para a piju se kafe svaki dan nemozes naci mjesto da sjednes, moze se izdvojit za kafu znaci para... da smo toliko siromasni kafa bi bila luksuz tako da ne pricajte u prazno...pod 2 ako mislis da je google earth uradjen ovako dobro za tvoj grad onda ga koristi pametnjakovicu.
BiH dobila prvi digitalizirani virtuelni vodič kroz državu... Samo ako je Sarajevo drzava :D
“… na dosad neviđeni-multimedijalni način….” Ili novinar koji je ovo napisao nikad nije vidio niti jednu prezentaciju ili su autori prezentacije izgubili potpuno glavu. “…projekat je zasigurno jedini ovakvog tipa u regiji, a možda i u svijetu…” Ko je ovo izrekao nikad nije vidio nista izvan svoje avlije. Na stranici www.sarajevopanorama.info aerodrom je smjesten na Mojmilu.
Iz negativnih komentara se vidi da su ljudi ili zeleni od ljubomore ili Internetski nepismeni (pojednostavljeno, ne znaju surfati po netu). Zao mi je i jednih i drugih. Nikad niko nije rekao da je ovo najbolja stvar na netu do danas, ali ne dati kredit ljudima koji BAR NESTO KONSTRUKTIVNO i POZITIVNO RADE za ovu drzavu (ili ih bar ne blatiti) vec spada u domen patološkog ponasanja i reagiranja. Da li nam stvarno ne treba nista, \'sem zute stampe i politickih/estradnih bljuvotina? Da li smo toliko nesposobni \'otrpiti\' tudji ne samo uspjeh vec i sami pokusaj, inicijativu? Da li smo toliko zadojeni (samo)mrznjom da nam je \'pljuvanje\' postala automatska/prirodna reakcija? izgleda, a bojim se, da se odogovr sam namece. LP.
Alija Izetbegovic - najveci izdajnik bosne svih vremena!
ekstra je ovo :) @moke de ziv bio link za jednu od tih tvojih 500 panorama
joj evo sad sam pogledao da nebude da kenjam a nisam pogledao. najbolji mi je aerodrom sarajevo ;) i dje ta BiH ja vidim samo pola Sarajeva :)))))))))))))))))))))))))
Zasto se ne moze komentarisati clanak o godisnjici smrti najveceg bosanskog izdajice svih vremena? Necu vise nikada posjetiti ovaj portal.
turizam u BiH?????? jedino mijesto u BiH dje ima turizma je Medjugorje a opet vecina turista misli da je to u Hrvatskoj?!??!!. Mani te se vi (politicari) turizma i prihvatite se poljoprivrede i industrije ionako kad se dignu sve te termoelektrane i hidrocentrale moze te hladno zaboravit rijec turizam. p.s. 4 godine da se napravi web strnica??? ili je tu uracunato i sklupljanje podataka??? al sto jest jest neko je dobre pare uzeo
A gdje je ovdje Avazov toranj????. Mala šala, panorama je zaista dobra kao prva napravljena za grad Sarajevo. Normalno biće i boljih napravljenih sa više mjesta u Sarajevu a možda i iz helikoptera koji će posuditi od jednog našeg političara.Obzirom da je vrijeme vrlo promjenjivo u Sarajevu sa raznim izmaglicama mislim da je i tehnički veoma dobro urađeno.Svaka čast majstori. Dok drugi fataju zjale vi se barem nećim korisnim bavite.
U Srpskoj crkva, crkva, crkva... U Federaciji dzamija, dzamija, dzamija... Ebo vas takav turizam!
Pa ne moze jer bi narod pominjao izdaju RBiH, legalizaciju RS-a, podjelu zemlje, izdaju Srebrenice, ubistva ratnih komandanata, \"Seve\", pljacku godinama stvarane imovine, nepotizam, mito, korupciju, zlatne kasike itd itd itd Pa bi se prisjetili izjava najveceg izdajnika Republike BiH: 17. 3. 1992: Rata u BiH nece biti, ni domaceg ni uvezenog. 3. 4. 1992: Ja imam utisak da se pokusava inscenirati sukob u BiH. 7. 5. 1999: Ja ne kazem da su ateisti nemoralni, ali je ateizam s one strane morala. 12. 9. 1996: Ako smijem da se malo nasalim… razmisljajte duboko, razmisljajte sutra citav dan, a onda prekostura dodjite i glasajte za SDA. 19. 12. 1998: Nadam se da vecina nas nema oraha u dzepovima i da posteno radi svoj posao. 18. 7. 1998: Mi borce i izbjeglice necemo istjerivati iz stanova.... itd itd itd E radi toga se ne moze komentarisati :-)
Vama ne treba nista praviti,treba vas vratiti u kameno doba gdje vam je i mjesto.@koke sto ti nisi kontaktirao google pa napravio nesto.
ZASTO SE NEMOZE KOMENTARISAT OVAJ CLANAK O GODISNJICI SMRTI ALIJE. FALA MU NA ONOM SVIJETU NA ZLATNIM KASIKAMA
Stadion Koševo, fudbalski to je raj, na njemu igra Sarajevo, tim za koji zivim ja!
Danas je u genocidnoj tvorevini zvanoj REPUBLIKA SRPSKA dan žalosti , žale za čovjekom koji him je omogučio međunarodno priznanje, a priča se da če mu i spomenik da podignu naredne godine