Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki selam za AMRU BABIĆ, hrabru ženu, ženu koja je pobjedila Zukićevu hobotnicu, pobjedila medijsku blokadu Sarajevske minder politike, te dokazala da je NAROD naj veča snaga. Zukiću podnesi ostavku, nesposoban si, uništio si SDA u Visokom, prepusti stranku borcu, heroju kapetanu KEMALU MUŠIMBEGOVIĆU, jer dok si ti i tebi slični krao KEMO je branio BiH.
Selam za Amru i čestitke iz Sarajeva ....džaba blokade sve se vidi ...najveći gubitnik lokalnih izbora je SDA .....
Ma on treba da ide iz politike skroz, nema njemu hljeba ni igara u politici....vrati se ZUKIĆU u svoj VGT gdje si svoj na svome. Politiku prepusti drugima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ljudi...jucer sam radio na izborima...bar 40 % izbora je NAMJESTENO!!! sam sam ucestvovao u izbornim manipulacijama. Izbori odavno nisu volja gradjana...to nek je jasno svima. Ovdje se dugo dugo nece nista promijeniti. Ko ima priliku neka ide odavde...
ja sam vec pobjegao.lijepo mi je u münchenu. sada je mnogo lakse doci do papira i posla u njemackoj. omladina obavezno neka ide ovamo. posla ima svugdje , stalno traze radnika. jebes stranke i politiku a nama obicnim ljudima nikad bolje
Molim Vas formirajte im MINISTARSTVO ŽENA pošto imamo manjak ministarstava
Nije nedostatak žena nego nedostatak kompetentnih ljudi u vlasti generalno. Ne treba glasati za žene samo zato što su žene već ako dobro rade svoj posao.
bolje je sto manje zena. sta guraju nos u politiku.nije to za zena.
A nedostaju i u kuhinji tako da je pravo pitanje STA UPRAVO ZENE RADE?
Niko nije kao Ramiz ahahahah
cestitke zenama i radite u korist svoje zajednice i dokazite da ste stvarno i bolje. nije dovoljno samo biti zena pa da se dobije glas. moras zasluziti, bez obzira na spol. ovu zenu u Visokom ocigledno vole gradjani
Možda nemamo dovoljno žena u vlasti ali imamo više nego što treba onih koji se PONAŠAJU kao žene ! NAročito Bošnjaci, a posebno u SDA !
Uh zaboraviti, jel i ovo treba ispuniti u okviru REFORMSKE AGENDE, ili nema sljedeće tranše, a bez nje ...... prnuli smo brzo u fenjer !
Indira Sinanovic kako ona prodje na izborima mozda im ona fali hi hi
@BosanskiGaziija Ahi hi hi hi hi koliko je opstina izgubio pa dominira hi hi ama i babo mu ga zavuko
bravo za zene !!!!!!
@Kumbe jel u tu rasu spada i tvoja majka, sestra?
@Kumbe ahahahaahahaahaahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amra nek ti je sretno sa kreditom a nama nek je Bog na pomoći.
vratili smo kredit i za Jusufbasicev-Cengiev aerodro. Vraticemo i za vodovod.
@Resistance Vrattit ćemo svakako.....moramo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)