Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO !!!
Samo NATO je garancija trajnog mira u BiH,i smirivanja susjeda
Staro dobro EU kvačilo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na silu nas uvlače, a nismo ispunili ni 5% uslova, niti ćemo ikad. Mi ne volimo svoju državu. Mi želimo da onome drugom bude gore, nego nama. Radujemo se kad neko drugi gubi, osim ako su "naši", jer i mi smo patili, pa neka pate i drugi. U EU zemljama, završe autoput za 2 godine, kod nas asfaltiranje traje 7-8 mjeseci. I vidjeće naš čovjek kad EU ograniči prelazak ulice, a da ne govorim o poreskim kontrolama, izdvajanjima za fondove, do pečenja rakije i roštilja u dvorištu...
Teško je raditi na državi kad imaš ogromne tegove koji te vuku na dno. Misliš da bi Njemačka uspjela išta napraviti da ima ovakav užasan sistem i ove smrdljive separatiste?
Nikada,vidite da nas razvlače sa sr ne bi Rusiji priklonili, pokazali su u ratu da im nismo zanimljivi, zakuhali Judžgu pa humanitarnu, kao u Palestini. Oni nisu prijatelj nikome, osim sami sebi. Jadno i jasno da nas smatraju nižom rasom, a političari i potvrđuju da smo balkanski divljaci, naročito iz RS a
tacnije, dobijamo zuto svjetlo
Nije govno, nego se cuko ukakio
Valjda je svima jasno dok god Bošnjaci muslimani i gradžani biraju hrvatima nema od toga ništa.
imamo mi Dodika glavnog kocnicara koji zna da ulaskom u EU gubi moc i morat ce odgovarat kako je od svercera ulaskom u politiku postao milijarder sve posteno😂 znaci zatvor. Spasavajuci sebe vuce citav narod za sobom. Mi smo dio Evrope geografski i prirodno pripadamo Evropskoj zajednici,a ne tamo nekoj Rusiji,N.Koreji,Bjelorusiji,Kirgistanu itd. gdje Dodik vuce ccccccc
Nista mi danas necemo dobiti jer objektivno i ne možemo dobiti dok god su nacionaliste i rušitelji zemlje u vlasti. Njima je interes ne EU već da se sve ovo raspadne i svu snagu su okrenuli prema tome. EU i svijet to mirno posmatra tj. sem nekih osudica ništa konekretno ne rade po tom pitanju tak da ćemo mi na kraju morati sami da to riješimo na ovaj ili onaj način. Tek tada ćem moći početi priču o EU i NATO itd.
Svi su u EU i NATO, pa kad bi usli zamisli otvorene granice do Belgije i Portugala.
Već 20 godina pregovaramo!
ne lazite narod, nista nismo dobili!
Uslovi u martu biće pretvoreni u preduslove na decembar 2024 pa će onda ti Uslovi postati preduslovi itd itd itd
Kakva EU? Pa Bošnjaci i Srbi tamo ne idu živjeti i raditi koliko vidimo. Idu samo u BRICS i na istok. Oni nisu kao Hrvati da idu na zapad, pa da im se zato dozvoli da uđu u EU, da imaju prava po cijeloj EU kao domaći, da imaju istu valutu, da nemaju granica, da ne budu u roamingu po cijeloj EU itd.
Mrs!!!
Hocemo li u konačnici morati ispuniti sve uslove Hrvatske da bi ušli u EU? Npr. da priznamo da jedan Hrvat vrijedi koliko tri Bošnjaka?
Vjerovatno da da. Nema EU bez koncesija Hrvatima i Slovencima.
Ma što nas lažete i iskreno ne kažete dokle god smo protektorat i dokle je ovako uređenje da od EU nema ništa
Kakva EU? Pa Bošnjaci i Srbi tamo ne idu živjeti i raditi koliko vidimo. Idu samo u BRICS i na istok.