Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast za komentar iznad
kad se nadju oslobodjeni turski kmetovi da nama objasnjavaju u kakvoj smo mi situaciji a kod njih cvjeta cvijece. pa otkako je rat stao pricaju vam da ce te se odvojiti, evo jos malo. a svak vidi sta vam jeostalo od vasih dokumenata, registracija, novca, vojske u istocnoj bosni ce vam za 20 godina vecinu ciniti vukovi i medvjedi, zapadni dio je u (ne)prijateljskom okruzenju. nemate vise jna mada ni sa njom niste znali ostvariti svoje ciljeve. proglaseni ste genocidnim narodom od strane citavog svijeta i na to ce se podsjecati svake godineu europi a mozda i u svijetu. matica vam je bombardovana i ponizena pred ocima citavog svijeta, oteli su vam \"svetu\" hriscansku zemlju i dali je muslimanima. maharadza mile vam je rasprodo sve sta je mogao i kad se to potrosi ode mile na dedinje jer je vec kupio vilu od tih rasprodaja. a vi dolazite na bosnjacke sajtove i \"objasnjavate\" bosnjacima kako su losoj situaciji. a u stvari lijecite komplekse brunuci tudju brigu.
mi smo kao bosanci-jugosloveni bili bogovi u ocima ceha i slovaka 50 godina smo slobodno putovali po cijelom svijetu, dok su oni znali cekati po 5 godina na odobrenje za izlaz iz zemlje na 10 dana, a sada im se ukazala prilika da se na nama izivljavaju, iako mi nismo bili krivi za njihovu nesrecu, nego smo ih pustali da vide nase more bez kontrola na granici, i ovako nam sada zahvaljuju pisuci referate o potrebi za zatvaranjem ovih ispacenih ljudi, bravo maestro
fakat nakon svega sta smo prezivili zajedno sa BiH u zadnjih 17 godina, ovaj djecacic lajcak na nas djeluje kao da mu je 13 god.
Miroslav jos nije svjestan da je dosao sluziti na tlo Balkana, na tlo drugacijih ljudi, gdje vlada temperament i emocija, on se i dalje ponasa kao da je dosao u odaje engleske kraljice gdje ce svojim blagim tonom i finim manirima zaplasiti ove nase grmalje, uh...
Lajcaku je nocna mora situacija u kojoj Bosanci sa biometrijskim pasosem slobodno furaju po Evropi gdje im se cefne bez viza i maltretiranja na granicama. Zato se smisljaju sve moguce formulacije koje bi Evropskoj Komisiji i EU dale na znanje da BIH trba ostati izolirana od svijeta, tek onako, iz obijesti - sramite se sebe!
Licno me uopste ne interesuje \"region\".Zbog \"regiona\" o jesmo tu gdje jesmo pametaru NISKI!!!!
- Ne bih želio da vidim situaciju da građani susjednih zemalja mogu da putuju u Evropu bez viza, ali bh. građani još moraju da idu kroz procedure... E ja mislim da bi Lajcak upravo ovo zelio da vidi, na zalost...
jel to ovaj nama hoce da razvali drzavu?prijeti samo prijeti!vec je odavno tvoja brat eu pljunula po bosni i hercegovini! samo vi mozete sanjat rascijepit nasu zemlju! za dom spremni!!!
Joj jeste pametni! Čudo vad u vlasti nema!
@kale Ako je tako, zašto se onda kaže \"glupi bosanac\", a ne \"neustrašivi bosnac\"? :))
Lajavi odnosno LOJAVI ti to ko hoces da nas uplasis ali ti to nekako ne ide za rukom cak ni uz pomoc Krmoglavog(dodo)i zapamti Bosnaca je nemoguce zaplasiti jer on nezna za strah tako da dzabe tupis zube oko toga Bosanci su narod koji je nemoguce klonirati u nekog ko ima strah od nekog ili bilo cega.
Bravo Lajcaku, i onako ovaj papanski narod koji glasa za ove papane na vladi, ne zasluzuje se setati po Europi, nisu za to zreli jos, jos koja generacija pa mozda tek i to pod pitanjem!
nezahvalne budale.... ako vam je iko bio od pomoci to je MZ, a to sto ste prokleti i krivo nasadeni nije vamkriva MZ niti niko izvana. Koliko je samo novaca i pomoci poslato u Bosnu sve ove godine, i sto je ucinjeno od toga..... Ne da vam nije mjesto u Evropi, nego bi vam trebalo zabraniti i proviriti tamo...
@bosanac_U, ti si sigurno ceto koji se javlja pod drugim nickom. Tu ti je poruku sigurno izdiktirala mamica koja se zazelila dobrog komada. Sigurno bi joj Obamin zacepio sve rupe.