Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ehheheheh ne ocekujte pomoc u kesu,,,,ammerikancima je u interesu sa sjebu muslimane, sto su im pomogli za vrijeme reta, sad se cupaju za kosu. zato na "fin" nacin, miroljubiv, daj im malo side i odose bez borbe.
da ste legalizovali travu imali bi ste vise od 15.7 miliona..... e dokle smo dosli
Samo apstinencija. Kondom nije valjana zastita.
Koja je kontracepcija najbolja protiv SIDE? ---------------------- I pogresno postavljeno pitanje ponekada ima tacan odgovor-KONDOM.
Ovo ce sve guzonje i papani pojest i ukrast,a oni kojima je potrebno nece nista vidjeti koristi od toga.Na kraju ce to sve morati vratiti i platiti upravo ovi koji nece imati nikakve koristi od toga.
Gdje ce te pare zavrsiti , pa ja mislim da ce od tih 15,7 miliona dolara bar 100 KM prigoriti za kondome koje ce dijeliti na ulici,pozvati sve novinare da budu svjedoci da se te pare trose a ostalo ce potrositi politicka elita na ekskluzivne kurve.
MISLIM DA SE OVAJ NAROD U BOSNI INACE MOZE DA JEBE I TO NE SMO DVADESET NEGO DVJESTO GODINA JER JE SKLON NAGUZIVANJU...
15,7 miliona... HMMMM... Kada to pretvorimo u kurtone ovaj narod moze da se jebe sledecih dvadeset godina a da ne zatrudni... NIJE LOSE...