Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svim državnim institucijama pa tako i u Agenciji za statistiku rade i kadrovi iz rs-a tako da nije ništa čudno da su se kod Popisa 2013 koristile dvije uporedne metodologije i da se uporedo radilo u skladu sa interesima i države i entiteta. Zato sada imamo problem blokade još jednog veoma skupog projekta,a još skuplje će biti posljedice neobjavljivanja podataka.
Još jednom; neka neko izađe sa podatcima sa i bez opstrukcija. Ovako samo idete niz dlaku onima kojima bilo kakav popis ne odgovara i zbog aplikacije u EU, a još više pred izbore ove i 2018-te godine. Tu je sve jasno! SDA i SBB bi morale, kao " direci" i Bošnjaka da rade u korist Bošnjaka, a ne u korist agresora!
Ma je*em vam mater idiotsku reta rdiranu, Austro jebano ugarska kada je vrsila popi stanovnistva, za citavu imperiju je za godinu dana objavila informacije, a dan danas u informacijsko tehnoloskom dobu i 3 godine kasnije nista.
Mater im spominji u kontekstu pitanja; ZAŠTO BOŠNJAČKI LIDERI NEĆE ILI NESMIJU DA OBJAVE REZULTATE???
Ako se i objavi, koliko li ce biti ''Bosanaca i Hercegovaca'' a koliko ''Muslimana'' sa velikim M na ovom popisu...e lude Bosnje kad pustite da vas dijele ko celije i ne znate kako da se izjasnite pravilno
Dajte vi nama DB dump objavite javno, a za obradu istog cemo se snaci nekako.
Ko da vam je neko i pojverovao da ce nekad biti objavljeni 'rezultati'.
BAHAHAHAHAHAHAH xD
Koji mazohizam vlada. Zašto sam se rodio ovdje. Možda su grijehovi prošlih života?
hajmo na island ja i ti
upalite komentare na clanku o presudi u vezi slucaja mahir rakovac, govnari novinarski
bitno je biti bošnjak
@velikicedo holidej ina? kako to?
@velikicedo Čedo, zamisli da ti popisivač mora govoriti koje si nacionalnosti... ili, imaš 25 godina i mater ti govori kako ćeš se izjasnit, kao što sam vidio slučajeva. Ovo je Zimbabve par ekselans.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)