Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, vi srbi ste smijesni. Niste mogli pobjediti rat protiv civila, a sad mislite da morete pobjediti rat s lopatama? Hahaha, nema vise oruzje iz JNA. Hahaha.
ne belajite lojavci, opet cete dobiti batina!!!
Mix je zapravo jedino rješenje za sve nas, a vi koji tako nemislite lajte komotno, šta me briga. Eto moja kletva ko god misli da smo različiti, da onaj drugi ima rep kad se rodi, da bog dragi mu da zetove i snahe iz druge dvije konfesije!
cedo ebo li ti pleme svoje, na glogovini ces cviliti!
Posten i fer komentar.Nema \'\'cistih\'\' naroda.Narocito ovdje na Balkanu. Ali definitivno je dokazano da je \'\'mix\'\' kvalitetniji. Ja sam Srbin i vjerovatno je potka slovenska,ali cega je tu sve bilo kroz vjekove ko ce znati.. U sustini je to poput hardvera, ali makar sam sa softverom nacisto ! Pravoslavni sam Srbin , postojisrpsko pismo ,kultura ,tradicija, istorija,drzavnost , dinastije...skola kosarke,vaterpola, fudbala,knjizevnost,slikarstvo ,film , mentalitet (sa svim manama i osobinama) i to je prosto tako. Nikad necu biti \'\'bosanac\'\' !Na taj jeftini i bezobrazni inzinjering nikoga nece upecati... Poredjenja radi, sta se desi sa \'\'Jugoslovenima\'\' gdje nestadose. Postoje dvije mogucnosti... Velika srpska autonomija OVDJE (olicena u R>Srpskoj) ili raspad OVOGA...ove kolicine suma livada,planina i rjeka, kvadratnih kilometara, koje nazivaju BiH. Pa koliko god kostalo... Pametno bi bilo shvatiti da su to cinjenice.
Padne li jedna kap srpske krv_i, u_bijati cu koliko god snage imam. Pa makar Hag radio u tri smjene ! Mislim da niste svjesni koliko ste blizu kraja !
Nevjerovatno je koliki animalizam izvire iz nacionalističko-fašističkih gamadi! Fuj!!!
auuuuuu pa vi srbi (cast izuzecima,al ih je malo)ste stvarno lud narod.Cijeli svijet zna pravu istoriju koja se desavala na ovim prostorima od postanka Bosne i Hercegovine,kao i Srbije i ostalih da ne nabrajam,a vama ispran mozak od vasih autora koji se 200 i vise godina bore da izmjene ono sto cijeli svijet ima originalne dokumente o pravoj stvari. Pa nemogu da shvatim da ste toliko ograniceni u mozgu.
Ja znam da sam Slaven zato što se moja familija ženi samo između sebe. Moj je djed ujedno i moj otac, moja mu je mati kćerka a ja čekam da mi sestra rodi peto dijete, a sestra mi je inače tetka! To je normalno...
Ovdje koja god tema počne priča se o turcima i ko je Turčin. Mora da se Turcima stalno štuca! Idi ba SAS kupaj ribice! P.S. Uči malo i o drugim narodima koji su nas tlačili kroz povijest, pa smo se sigurno i sa njima mješali. Nisi ti care moj slaven, niko ovdje nije 100% Slaven, kao što ni na cijelom svijetu nema čiste nacije, izuzev nekih plemena u Africi! Baš si panglu!
SAS šipopu bratu malo
miko lav nismo isti genetski.ja sam slaven a ti si turak
Vidim i ti si pravi demokrata!
Ovi sto vicu ratovacemo, nije problem, sto spominju kamate i slicno, to niko ne zivi u BiH, svi tudjim qrcem gloginje mlate. Treba zatvoriti granice za dijasporu.
Tesko da covjek srbe iz Bosne i Hercegovine kao i Srbijance moze naucit demokratijom.