Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džabe im. Turci bi ih zgazili za dan.
Slava Ukrajini 🤪 Dje bratstvo medju krivoslavcima vidi kako ih je lako kupiti 😂😂🤣🤣😂😂
Bajden naoružava Grčku da moze parirati Turskoj , kakva Ukrajina i njihovi folovi
Pa eto onda I turskoj proda avione😂
Turskoj F16 ,Grcima F35
Zar i ti sine BRUTE?! Hoce i pravoslavlje na pravoslavlje s ledja, mučki i podlo! A dobro nije do pravoslavlja, nego do PODANISTVA i IZDAJNISTVA, a takvi su za prijeki sud, imamo ih u svim porama drustva! SCUM of the EARTH!
Jesu i oni pravoslavni, samo ne znam sto su tako POBUDALILI pa se DESETKUJU vlastitim rukama?! Treba postavljati pitanja ko ih ZAVADI i kome je u cilju da toliki SLAVENI ginu?! A braca pravoslavna dotiraju oruzje za bolji ucinak, Bugari, Grci, Srbi, a sve VELIKA ljubav!
Čovjek radi protiv svog naroda ne samo protiv naroda nego zaobilazi ustave svoje države i kosi se sa odlukama institucija
Kazu demokratija,postenje i neka prava,Radi svako kako hoce
O cemu ti? Gdje je OVDJE KRSENJE ZAKONA?