Novi protesti poljoprivrednika
11
Bičo: Došli smo do zida, ne znamo kako ćemo u zimu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj izvjesni NeDzad.B je je Opuhao Zadrugu Centar sa UO i kao član stranke Radom za B. sada se zaboga bori za poljuprivrednike ,a kojima je ostao dužan peko 50000km. Paradoks da je on sam otimao od poljuprivrednika ,a sada ih predstavlja /koordinira hehhe pravda i postenje. Ovi poljuprivrednici su kao magnet za ove sitne ,neodgojene primitivce i varalice koji ih na zalos svaki put iznevjere.
Jeli vas to DODIK stjerao uza zid, trazite SADAKU od onih koji su vas dotle doveli.
Homoseksualci su ljudi kao i svi ostali. Treba izjednačiti prava heteroseksualaca i homoseksualaca. Da li ste uz nas? Like ako jeste.
ZHABOLI ME KAKO CE TE,SELJACI SAMO STE NAUCILI NA SADAKU I DA VAM NEKO DAJE,BORITE SE GNJIDE
ahahahahha vidi fakat. Pa kako ovako lazu narod majko moja
Konkurs za posao glasnogovornika ministarstva kulture i sport fbih nije nikad objavljen. http://www.fmksa.com/index.php?option=com_content&view=category&id=77&Itemid=124
http://adf.ly/EYYuG
ovi došli do zida, a Dodik hoće ocepljenje...pa ko je lud ovde
DRAGA BRAĆO М.О.Ш.Њ.А.Ц.И: Na referendumu se obavezno izjasnite kao М.О.Ш.Н.Ј.О ИЛИ М.О.Ш.Н.Ј.А.К, to je a-llahova volja. nikako drugačije. A ZA SVE ONE KOJI NE POSLUŠAJU : Ovo nije dobro što vi radite. Ovo je put na koji vi želite izvesti Bosnu i Hercegovinu, ista ona autocesta džehennema i stradanja kojom su krenuli i k.j.a.f.i.r.i. Nemojte mislit da nećete odvesti Bosnu i Hercegovinu u džehennem, a muslimanski narod možda u nestanak. GENOCID!!! GENOCID!!! GENOCID!!! r.e.i.s.u-l-u.l.e.m.a dr. M.u.s.t.a.f.a C.e.r.i.ć
Fino se spremite i svi na Široki, kod Lojanovića, on ima veliku kuću napravljenu od vaših para. Tamo se fino smjestite, grijanja ima, ima i salame i sve riješeno.