Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim Turci.Da se nikada ne zaboravi.
ko ce drugi nego nasa braca turci... hos geldiniz, sefalar getirdiniz!!!
Svaka čast braćo Turci!
"Biciklima od Istanbula do Srebrenice u čast žrtvama genocida" Kakva glupost samo. Ko eto čast biti žrtva genocida. Ovakve morbidne rečenične konstrukcije postoje samo kod nas.
JAKAKO!!!
Pa nek im je sretan put. Ako ne daj boze koji usput zagine samo ga dodamo medju srebrenicke zrtve ;)
Momcima svaka cast! Turci su obicni okupatori i koljaci, nesto poput "pra cetnika", ne priznaju genocid koji su sami pocinili a zgrazaju se nad genocidom koji se desio u Bosni. Ocistite vlastitu avliju pa onda dodjite u nasu. Vi moja braca niste niti cete ikada biti.
Ko tebe sta pita??.. ko si i sta si tvoj nick govori...
konju glupi, pogledaj ko je bio Simon pa ces vidjeti da i nama jedan takav treba da ocisti cetnicka govna iz Bosne! Kretenu! Ti mora da si cetnik dok ti se ne svidja ime onoga koji je svoj zivot posvetio pravdi i istrebljenju nacista.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
isao bi i ja u tursku za ovakav bajk, vidi donacijau svakog isti :)
kako će kroz srbiju,pobiće ih oni tamo zaostlali šumnjaci ,babe u srbiji mogu dobiti fras kad vide turke opet jašu kroz srbiju
Za svaku pohvalu
Svaka cast momcima.
A kada smo mi otisli u Tursku da odamo pocast turskim borcima na Cannakalama koji su zivote svoje dali za Tursku? Sramota od nas.
Ja sam bio...
I ja sam.
bolje da umjesto sto idu da obiljezavaju lazni genocid u Srebrenici odu do istocne Turske tamo gdje njihovi djedovi pobise 2 miliona neduznih Jermena.. kako ih nije sram, licemjeri osmanski..
Ma meni je samo, kako će doći s ovim zastavama kroz sve "te" zemlje :)
svaka im čast.. Nemam riječi!
Treba pure da se dopedala do Srebrenice