Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj se momčino... Znaj da je svaki pošten čovjek na svijetu bio vrijeđan, pljuvan, ismijavan, pretučen i ubijan ... Tako to ide ... Ali ako istraješ ... nagrada će biti bolja od svega što si pretrpio !
ne daj se Bubuljica
ne daj se Bubuljica
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Druže, ne sikiraj se, uradio si dobru stvar, ko zna koliko bi još djevojaka i mladića bilo zlostavljano od strane nafuranih kučkica.. Evo prilike da "pravna država" pokaže svoj kapacitet..
Ne daj se istisnuti, budi ona potkozna zajebana :D
Nek posalje svog starog da dobro istaslaci mame od ovih narkomanki i problem rijesen :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
mame im treba iz*** REDALJKUA MOLIĆU LIJEPO makar ja bio trideseti
Te tri bih rado da se sexualno iživljavaju nadamnom nisam pedofil ali volim karati agrasevne
Druže daj poruči tom drotu što nemože kćerkici ništa,ima nas koji joj možemo . Mamu joj iz*** ko kobilu,
trebo je direktoru pokazat i policiji, a ne javno objavljivati pavijan jedan
heroji postoje samo u americkim filmovima... i srpskim ratovima
Neka, neka..samo hrabro...
Na ovoj slici me mnogo podsjetio na naseg bivseg reprezentivca Bajramovica! :D
kakav ba drug budite normalni. on je snimao i shvatio je da ce na*** ak objavi al savjest mu nije dala mira i objavio je. taj drug o kome prica je izmisljen a on previse uplasen da bi priznao istinu
Jebem i nju i *** koji je napunio pa ispade iz picke jedan od onih retarda i sljam ljudskog roda!
Ja ti druga i govana snimo umjesto da sprijeci. Muskarcina nema sta.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Pravi primjer gradjanske hrabrosti...javnost treba stati iza njega :)
Pogledaj te ovaj snimak. http://source(dot)ba/clanak/3487281167255/vijesti/Pivo,-cigara-i-odgovori-jedne-od-tuzlanskih-delinkventica/?ref=najcitaniji
To ti je to dijete. Ne izvlaci se sad, kriv si isto kao i one tri dro'ljetine. One tukle ti jos snimao i smijao se !!!!!! pa sta ocekujes sad da te neko jos nagradi !!!!!!!!!
peocitaj clanak jadan nebio..pa tek onda komentarisi...
Ma kakva policija to isto kao da si prijavio nekom divljaku u africi, nego moj jarane na vrjeme ti se obezbjedi necim sto oni kazu vatreno, jer pretnju svati tako kao da ti policajac prijeti jer iz ovog se vidi kako je i policija imala udjel sa ovim djevojkama.