Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledajte Vizu, Đeknu, vikendom po 5 sati ono sr/nje od hrvatske serije, i naravno eurosong i naše Maju i Dejana
7.50 KM takse je previse samo za cinjenicu da ja posjedujem TV ili radio prijemnik. Da je previse vidi se po tome sto mjesecno za 1 clano domacinstvo toliko vode platim. Drugo ne ispostavljaju racune, nemaju racun u banci niti salter da platis (odjavljen tel.). U ZDK imaju Samira kojeg zoves na mob da se dogovoris gdje da platis pa lici na lihvarstvo. Sve u svemu katastrofa od sistema.
Ko vam plati clanarinu Bog mu dao da hljeba nemo pojesti
ja predlazem da tamo bakir zaposli 100 000 novinara :)
Ja živim za taj bankrot. Veće laži i veće mržnje ja nisam čuo od nekog javnog emitera, naravno dok sam slušao.
Svi su slozni da se ukine :D povecat ce nam nezaposlenost u zemlji koliko ih je zaposleno u behateu
hairli da propadnete pa materama svojim pustajte stare fiomove i reprizu Vize za buducnost. Struju vam ne mogu iskljuciti jer treba potpisati anex ugovora da pretplata ide preko njih.
Ukinuti govna, to je najbolje i najzdravije rjesenje ovog slucaja, svakako vam je program cisto sranje...
hebo vas više budget....samo se znate na državnu sisu objesiti. Zivite ko i televizije u normalnim zemljama od svog rada i marketinga.
kmeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee