Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Forto ti si ministar na nivou BiH a ne na nivou Federacije radi posao kako treba ili podnesi ostavku.
Godinama znači mi plaćamo a oni naš novac prebacuju njima koji ništa ne plaćaju i sad poslije svih farsi sa takozvana Armija i zbog toga što nacionalne reprezentacije u sportu moramo streamati a komšijske reprezentacije se uredno prenose očito su u Federaciji počeli smanjivati uplate ljudi i ovima fali para na računu i sad su tek počeli dramu stvarati , fuj hoćel neki direktor i uprava odgovarati ekstremno nanošenje duga i što nisu tužili ranije?
to je malo škakljiva tema za državnu koaliciju trojka snsd hdz... Zukan Helez nadređeni onima iz OSBiH koji su bili u Banja Luci... šuti kao Forto, kao Gavrilo kao...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zato sto im ne mogu nista ,zato sto je rs drzava za sebe a ovi nasi im sve dadose i u federaciji..
Kakva država takav joj i javni rtv servis. Ili još jasnije:nema države pa nema ni državne televizije. Ako nekome treba BHRTV o da neka to u finansira. Republici Srpskoj ne treba BHRTV i toplo preporučujemo gašenje bosanske televizije. Zar vam još nije jasno da mi ne želimo opstanak BIH,pa u tom smislu ni bilo šta drugo povezano sa tim ružnim imenom. Imamo RTRS i mi ga finansiramo.
Federacija duguje Pio RS preko milijardu km.Kad cete to regulisati?
mislim da je zbog toga i zastoj ima i za PDv duuga preko 30 miliona pa hoće da to isprebijaju sve. Novinar klasično neinformisan :D
Znaci bth bi da ima duplo vise od ostala 2 pa se onda zale kad izvise
Nismo toliko glupi nakon 100.000 poginulih da gasimo drzavne institucije. Uz gasenje mozda nas poslije i presele u sinajsku pustinju sa bracom?
Treba pronaci rjesenje, BHRT se ne smije ugasiti, ali isto tako treba DOBRO provjeriti tih 850 "radnika". TO JE PREVISE!
Entitetske javne emitere ukinuti. Sva njihova sredstva preusmjeriti u drzavni javni servis. Pa jel stariji entitet ili drzava?
Najstarija je koka, ili jaje, ili kako ono bijaše, a onda amebe, pa iliri, pa hrvati, ili bošnjaci, kako ono bi, negdje sam se malo zajebala.....?
ignorise se rtrs jer ne smije niko nista njim srbi su jbg
Taksa na tv, odnosno pretplata je stvar proslosti. Dio da se placa iz drzavnog budzeta direktno, a dio od privatnih emitera: Telemach, Logosoft....
Bošnjaci sa ponosom mogu konstatovati da su isfinansirali jednu cijelu državu na teritoriji evrope!
Argumenti ; neće da plačaju rtv taksu , neće Ustavni sud u rs , neće strane sudije , neće VP i Ohr , ne priznaju državnu imovinu (svaka je država na planeti ima) , ne poštuju odluke sudova ni domačih ni međunarodnih , hoće veča sredstva od pdv-ea , hoće strane evre (jedva čekaju da ih jamee) ,..itd..,Eto to je BiH., koja bi trebala da ide u Eu ,... NIKADDDD..!
Izgleda da se vratila u 92.-drugu......s tim što su mnogi nestali, a mnogi se uhljebili, i to čestito......
А која то држава има у уставном суду стране судије?? Која има ОХР? У нормалној земљи не можеш бити портир ако немаш држављанство а камоли судија Уставног суда. И увек гласају против интереса Републике Српске. Е зато.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rs je tu jedino kad od bosnja treba pare uzeti, zato se i nece nikad formalno odvojiti, ali kad oni trebaju nesto dati onda su drzava za sebe
ako se prema njima ponašamo kao da ih tjreba protjerati i sve institucije impogasiti imaju lči razloga da se drugačije ponašaju evo gledaj 30 godina unazad kako je sve islo. ovdje rat i dalje traje samo su nam oruzje uzeli :D
samo para sastavlja ili rastavlja.
Losa politicka rjesenja se vuku iz proslosti. Nosioci naplate RTVBiH su morali biti BHTelecom, Telemach, M-Tel i HT Eronet koji su morali biti uslovljeni licencom za emitovanje od strane RAK-a BiH.
Bakirr je rekao neće to bit, ako to srbi ne žele.
normalno, pametan i uvidjavan čovjek !
UTUŠIŠTE VIŠE SA TIM bhrt-om!