Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je 10% od 6.000.000,00 = 1.900.000,00??
dilberi pisu..
pa tako sto PR BHRT-a ima 8 razreda skole i nisu ucili procente... pa je on to odokativnom metodom odredio
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Otpustite 800 radnika i imat cete para da vratite dugove.
e svako se bori sad da ostane,svi lezihljebovici sad fol se bore za neka prava preko sindikata itd itd...slazem se i ja otpustiti neradnike,a zaposliti ljude koji hoce da rade i umiju...i politiku izbaciti iz toga
Krivi su SDA, SDP i ostali koji su imenovali odgovorna lica i masovno zapošljavali svoju rodbinu. Ovaj glupi narod ne konta da je Javni servis jedan od najvećih javnih interesa. Firme i preduzeća se sistematski pljačkaju već 20 godina od apsolutno istih stranaka i apsolutno istih pojedinaca a naš glupavi narod i dalje upire prstom u obične radnike. Ne vidite šumu od stabla.
Sto se mene tice na BHRT ni ne ocekujem prijenose sa prvenstva, ne treba mi nista od njih.Propustili su mali milion utakmica do sada, samo prenose utakmice Lige prvaka, a iste mogu gledati i na FTV i 4 kanala Arene. Znaci, prenosili ili ne prenosili, bas me briga, svoje kredite ste davno prokockali. I da, ne morate da cekate 30 juni, mozete da se iskljucite i sutra ako hocete...
Evo rješenja. Stavite RTV pretplatu da bude 1 KM. Simboličan iznos, al svi bi je plaćali čisto da su čiste savjesti, a vi ćete u roku od 2 mjeseca vratiti dug i još biti u plusu. Toliko od mene!
Da su cak svi placali rtv pretplatu opet bi bilo isto sranje,tako da ovde uopste nije problem u placanju rtv takse vec u neadekvatnom trosenju sredstava.Ogroman broj radnika i nevjerovatno visoke plate pojedinaca.Sto se tice EP2016 toliko alternativnih opcija:satelitska antena,kodi,internet linkovi....Ali naravno oni su cekali namjerno na EP pa da onda ucjenjuju,pa kao sto Sojic rece "Nece da moze" :)
kad ja moram na rtrs gledat tekme nema dalje...
Prvo od sebe počnite smanjite broj radnika. NE radi se nista o poboljšanju programa i ostalog jednostavno godinama spava se, jer ste na državnim jaslicama. Drugo, narodu je dosta vaših izgovora samo sjedite i smišljate kako da od naroda živite imate menedžment i tražite sponzore, a sponzori dolaze ako se kvalitetno radi!!
necu moci pratiti euro? pa necu ako se vi pitate ali ja presaltam na Sky Sports, Fox Sports ili neki drugi od 1000 kanala koji prenose. Hem bolja slika hem ljudi koji komentarisu znaju o cemu pricaju.
bas me briga za fudbal sad je to najvaznije ima kanala koji se prenositi pa gledajte ugaste je vise
Nerijesen je sistem isplate vasih ogromnih plata,.a ne naplate pretplate,.."pokrijte se kolko vam je jorgan sirok"..
Sta cete vi prenositi. Jarane, kakva vam je slika moram upaliti teletekst da vidim ko je dao gol .
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pa, ko ima mogućnost, može na BHT HD pratiti prenose
I sada mi posteni gradjani koji placamo pretplatu ostat cemo uskraceni za prikazivanje europskog prvenstva samo zbog nekih debila koji rade na bht-u nismo mogli gledati rukometno europsko ne mozemo ni u fudbalu bravo BHT!!!
ALi zato BHRT ima više stražara i čistačica od BBC-a i CNN-a zajedno..
CUJ MEDIJA I PROVALA OSTACE BH GRADANI USKRACENI GLEDANJA EVROPSKOG PRVENSTVA PA ZNATEL VI BUDALE JEDNE DA POSTOJI DANAS SATELITSKA GDJE SVIJET MOZE BEZ PROBLEMA PRATITI UTAKMICE I TO NE SAMO EVROPSKOG PRVENSTVA JADNI STE VI BHRT I PRIJE SVEGA DOSTA NARODA U BIH VISE CE PRATITI UTAKMICE EP 2016 PUTEM SATELITSKIH KANALA NEGO PREKO BHRT I KAD BI PRENOSIJO NEZAVISI OD VAS DRZAVA BIH NEBRINI TE NEGO TU JE POLITIKA U PITANJU NAJVJEROVATNIJE OD STRANE HRVATA KOJI TO BLOKIRAJU I TO JE USLOV ZA EU.
"usljed teške finansijske situacije i neriješenog pitanja naplate RTV takse" Zašto stalno potežete pitanje pretplate? Vama je važno da dobijete pare, a ne kako? Zašto ciljate na građane kad su u istoj ugroženoj kategoriji kao i vi? Zašto ne ciljate na državu koja vam duguje pažnju kao i nama?
sivi dom je odavno crni dom
eno Senad reko ako ne mogu ima ko moze da prenosi,i mislim da ce i na satelitu otkljucat kanal,za sve ima rjesenje
e pa Senad i ostala ekipa se mogu samo slikati...UEFA neda prava privatnim tv kanalima, aponajmanje ne onima koji nema ni zemaljsku pokrivenost u drzavi...
@kukov znam to,i on je spomenuo da glavna prava na evrovizijske signale ili kako vec imaju javni emiteri,mozda bi bolje bilo obn ili pink sa nacionalnim frekfencijama,al on se jedini nudi kao alternativa