Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do koliko sati njima traje dan jel do 16 do kada rade, jeste li vi svjesni da ste hiljade gradjana ostavili bez komunikacije, kakva ste vi prcija pa nemate rezervne sisteme.
@AllfaQmega Nemas ti za brasna ko ni mi :D
Kad se sjetim zvao ih ja da mi rijese problem s konekcijom i kazem dajte mi samo upute za konfiguraciju modema znam ja to sve napravit, neka kuja zadrta i otresita kaze izaci ce kolege na teren. Znaci izlazak na ''teren'' (ispade da se treba otic u Mianmar) trajao 7 dana. Ja 2 sata nakon poziva sam sebi napravio i konfigurirao modem. Pa koliko nehljeba samo ima u Telecomu to je nevjerovatno. Pola nas sa klixa zna 100 puta vise nego oni. Doduse ima i par muskih kulturnih, oni su mi pomagali.
Strahota! Ostaviti pola države bez telefonije nije nimalo pohvalno! Zbog ovakvih stvari neko može glavu izgubiti jer ne može nazvati hitnu pomoć i slično! Živim za dan da se riješim ugovora kod vas!
Namjestili pozar hoce ba da uzmu pare od osiguranja i onda novu zgradu da kupe da jos uzmu para i da prodaju privatizaciji imam dojavu jos prije par mjeseci i jos nesto neko mi brise komentare vezane za ovo tako da toliko od mene
Upravo se javio i medijski svugdje prisutni DODIK: JA SAM IZNENAĐEN I UVREĐEN ! Inače. da napomenem Dodik ali i Kosor su čita vlaška prezimena !! Između ostalih :)
a da su Vam ocevi nosili preventivno kondome....ne bi bilo ni Vas, a ni problema.....
Bukvalno jučer Dragan Lukač dobio tehničko prislušnu pomoć od Velike Britanije , a već danas BH Telecom na apartima (vatrogasnim) :) OSmica dugo uzbunu na najviši stepen a protiv požarnu zaštitu na najniži ! :)))
@AllfaQmega Jok nisam ja, nego refrent protiv požarne zaštite. Da mu požar nije izbio dok je bio na podne namazu ?? Ehhehehe. Čuj centrala jednom već izgorila 92 kao znak za početak rata a krivi teoretičari zavjere :)))
ko da ga na guranje pale opet.......
Sad ce im i ovo malo nepopravljivih patriota preci na Telemach :D
Internet malo dođe pa ga opet nema. Pozivi, svaki četvrti prođe. Idemo prvi dajemo više...
Fkt ne vjerujem da nemaju neki backup negdje na drugim lokacijama. Mada opet Telemach tata igrice..
To ti je kad tendere BHtelekoma po defultu dobija Sonyerikson iz Zagreba...mora da je nestalo para Eriksonu a i blize se lokalni izbori,,, treba para za kampanju SDA mora se napuniti stranacka kasa
Sta god se desi u Telcomu nikad nije na njihov racun. Sto ne kazu npr. zbig kvara sad imate besplatan internet cijeli mjesec. Ili zbog kvara da se slucajno pojavi SMS uplaceno vam je 10 KM kredita. :)
Meni proradi sve.
U Medzedzoj sve radi, javlja nana Fata
Lijepi Telemach
Izgorio roming aparat...
Mater vam jebeeeeeeeeeeem