Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbima nazalost "nema lijeka" u skorije vrijeme jer oni svoju djecu cim se rode "drogiraju" srbstvom, a neopstim vrijednostima na kojim svijet pociva. Oni i sada pokusavaju izjednaciti cetnike i partizane. Dobar dio istorije im pociva na lazima, pa i to da su oni stvorili Jugoslaviju, kako prvi tako i drugu. To je isto kao kada tvrde da su njih Bosnjaci napali prvi, a u svakom gradu su Bosnjaci bili unutra, u "kazanu", a oni oko brda s artiljerijom koju smo svi kupovali. Sva sreca da Albanci imaju puno veci natalitet pa brojevi za 50-tak godina i u Srbiji govoriti i diktirati drugacije.
Ovim su ovi Mosnjaci razasuti po svijetu pokazali da iza onoga BOSANSKO stoji BOSNJACKO. Od danas imam jednu jedinu domovinu, a zove se Hrvatska <3
prvi su optor srpskoj agresiji pružili hrvati sa hvo-m.. bošnjaci su bili naivni, pa je armijabih ustrojena kad se već dogodio pokolj bošnjaka u zvorniku, i kad je već na tisuće bošnjaka bilo u omarski i keratermu..
Ovaj Prlic je inace u nekim stvarima jako inteligentan, ali ima jedan dio inteligencije koji se zove "emotivna inteligencija", a tu je on k'o .urac inteligentan. I ovi ce isto tako zavrsiti na djubristu istorije i ni Hrvati ih se nece po dobru sjecati za 10-tak godina jer su u sustini njihove ideje bile/jesu nazadne.
negativci UVIJEK zavrse lose .. nepisano pravilo...
Takodje je diskutabilno da to kada se kaze da je Stari most bio legitimna vojna meta. Po takvoj logici i Stari Grad u Dubrovniku je bio legitimna vojna meta. Nazalost Bosnjaci ce uvijek biti kolateralna steta kad se dodje u situaciju da nas krscanska Evropa stiti.
Bosnjaci su jedino najvise popusili u zadnjem ratu. Inace stvar je jasna oko uzroka. Glavni uzrok - velikosrpski nacionalizam, a stvar se jako svidjela Franji Tudjmanu i odlucili su tako podijeliti Bosnu. Ima i bezbroj dokumenata i medjusobnih sastanaka koji ovo potvrdjuju. Jako je bitno da se zna istina o ratu, a da li ce svi zlocinci biti kaznjeni, to je manje bitno u cijeloj prici. Nikada nisu svi kanjeni, pa nece ni nakon ovog rata.
@petar jedi govna cetalju!
@petar jedi govna cetalju!
Zlocinacki poduhvat,dokazan Agresija dokazana Svi generali HVO i danas primaju mirovine od RH ,za kuju su se i borili!
Zabrinuta dijaspora.
@pidjameta a tebi je izgleda karadzic valjo vise od babe??kozarac ili istocna bosna?? kanada il` amerika?? ja ne okusi mrve hljeba od tebe,da nemas u planu otvoriti neki pogon za prozivdonju?? zelim samo da ti kazem NE SERI.
Imate sposobne politicare i FUNKCIONALNU drzavu pa nek vam otvore fabrike i daju blagodati koje vam obecavaju huskanjem ...ako si slucajno u BiH dijasporac susjedne zemlje imamo isti statut onda put podnoge u maticu za bolje sutra
@lik5 dao sam ti i vise informacija nego sto sam trebao. orasje-koridor-markovic polje. ne to ovako preko foruma brate
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jooj što ne mogu šuplje iz kanade i amerike.. šupljake meni bacat...
Hajd m*s gusko jedna! Eto ovi domaci izdajnici vam ne prosipaju suplje i ne povlace tuzbe protiv agresora i ne p*saju se time na grobove onih koji su poginuli za njihove ideale...da takodje ste vi trazili presude za genocid iz mrtve drzave...Da nije dijaspore jos bi bili krivi sto ste se branili a i sav izvor finansija dobijate na racun ubijenih i protjeranih (dijaspore) sva ekonomija vam se svodi na pomozite genocid a drzava sve tuzbe povukla.Takve ljigavce treba samo gnjeciti.
Ne rise i donosi te franke, dolare, evre, jene, šilinge...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)