Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepala se Cvijanovićka da slučajno nemaju njen pornić.
Gdje ga prima i gdje ka zabija????jel.???
Pod prečku. :)
isprepadali se izmetbegovic i lagumdzija ali ostala kriminalna stoka da i njihovi snimci ne dospiju u javnost pa djeluju preventivno.
kakvih bolan crnih obavjestajnih sluzbi? o cemu ti budalis? neko snimio, i u lazi i prevari uhvatio jednog od najvisih kvazipoliticara cetnititeta a ti prdis o nekakvim obavjestajnim sluzbama. dozovi se pameti jadu.
Moram ponoviti... Za ovo neko mora krivično odgovarati. Da li je krivac u MUP-u KS, FBiH, Direkciji za koordinaciju policijskih tijela... ne znam, ali je sramotno da se dozvoli policiji drugog entiteta da na teritoriju na kojem nema nikakve ovlasti krši zakone, ugrožava nečiju slobodu i otuđuje imovinu. Ovo je poniženje svih nas, ne samo u Sarajevu, nego u cijeloj državi.
POBOGUUUUUUUUUU... ZAR SRBI ZNAJU DRUKČIJE, ŠTA GOD SU URADILI URADILI SU NA BRUTALAN NAČIN, KAD SE SAMO SJETIM KAKO NAPRAVIŠE AGRESIJU NA MEĐUNARODNO PRIZNATU DRŽAVU BOSNU I HERCEGOVINU NA VJERSKI PRAZNIK BAJRAM 1992 GODINE. KAKO BRUTALNO POKLAŠE PREKO 8000 LJUDI U SREBRENICI, I KAKVE SE NEVOLJE NAPRAVIŠE ZA 4 GODINE AGRESIJE A SVE BRUTALNIJE OD BRUTALNIJEG. SILOVAŠE NAŠE ŽENE PA KADA SU OSTAJALE U DRUGOM STANJU DRŽALI IH ZATOČENE DOK PLOD NIJE OŽIVIO KAKO IH JADNE MLADE ŽENE NE BI MOGLE OČISTITI. SRAMOTA, KAKAV JE TO SRBIN KADA SU MU SE RODILA DJECA KAO NPR. U GORAŽDU GDJE MLADIĆ IZ TAKVOG BRUTALNOG ODNOSA NEUMORNO TRAŽI OCA. FUJ, FUJ FUJ
radovanmladic KOLIKO SNAŽNO STE UMNO UNAKAŽENI VELIKA MOGUĆNOST ZA PONAVLJANJE VAŠE UŽE SPECIJALNOSTI (KLANJA) NIJE ISKLJUČENA.
radovanmladic koliko se sjećam ,,kurva,, zar to ne bi srednje ime tvoje majke!
imamo jako pismene novinare
To nije nista novo ,Srbi CETNICI kad nemaju koga drugog udarati onda se udaraju izmedju sebe..Ubili su onog nesrecnog francuskog navijaca Brisa Tatona djaba ....na stadionu u Kruševcu upotpunili su i navijači rasistički vrijeđanjem gostujućih igrača Engleske ....Djeca njihova udaraju stare i nemocne,ubijaju ih i otimaju im novac.... Cak su i grobara CEtiskog vojvodu izabrali sebi za predsjednika...Tako da to nije nista novo u Srbiji !!!!TAKAV JE TO NAROD !!!! Napravili su najvece zlocine u evropi nakon drugog svjetskog rata i uradili su genocid nad jendim narodom!!!! To je djelo njihove "SANU"!!!!!
Pa ovo je bruka države p vam materina , gdje je dokaz da je snimak montiran ? kakva je ovo drzava , pa samo bjezat odavde jbm vam svima po mater lopovsku
Ne daj se klix. Gamad se prepala.
Ako treba da se bijemo, izaci cemo da se bijemo i zabraniti vise ulaz u ovaj grad papcima genocidne tvorevine.
Nesto kao film "Nothing but the true"
JEDEMO GOVNA PREVIŠE
Podrška za KLIX!
Pravda za Cviju i njene papke!