Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrabar covjek ali samo prema zenama. Idiot.
novinari su najveći šljam i najobičniji provokatori. Ne svi, ali dobar dio da.
zdravko mamić je doktor što se tiče odnosa prema novinarskom šljamu.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
koliko se ljuljao,dok je govorio,pomislila bih da se rodio u čamcu,nekulturan i neodgojen kao i uvijek!!!!
....odlično zapažanje......a to je dokaz da čovjek ne zna šta će sa sobom....gestikulacije otkrivaju sve, nemereš protiv toga....
Laktasenku tlak sve vise i sve cesce skace dok ga ne slozi mozdani. Razumite ga jer mu gori pod nogama. Ja mu zelim da ostane ziv i da mu se sudi za sav kriminal i zlocine.
Dodik demonstrirao mržnju i patološki bijes prema novinarki Oslobođenja >>> KARAKTERISTIKA VOŽDOVA JE; AKO NEMOŽEŠ INTELEKTUALNO SA PROTIVNIKOM - ONDA GA UKINI. nO, SITUACIJA SNSD-a I DODIK IMAJU ZA POSLJEDICU " SLOBODNI PAD" SVEGA I SVAČEGA KADA SU ONI U PITANJU.
Krkan
Ma to dodi se ne osjeća slobodnim pa raspalio po Oslobođenju.;);)
Al´se covijek isprica ko´dijete pod temparaturom.Koji kreten.
pitanje te zenske ga je toliko streslo i izbezumilo da je sav izbezumljen laprdo ni sam on nezna sta po sata. znal neko sta je ovaj cojek reko?
pa sto ga netuze yebo svoju mater
...nekontam
Ludilo brale! :o)))) Jos da zabrani internet k'o onaj iz Sjeverne koreje i itu blagostanja republici sumskoj.
jel ovo nova il stara vijest o dodiku
a ona prema njemu ljubav i pažnju? !
Hahaha, kao da nas bilo šta od njega može iznenaditi! :)))) Ovakve stvari mu jedino i pristaju. To je ON, originalni ON! :))))
Nešto ne pročitah da se Klix pridružio osudama...a ni Avaz
MILE SELJAK IZ LAKTAŠA
pravi smrdin😙😙😙
a sta drugo ocekivati od cobana...ali imamo cobana i ovdje na portalu..citaj komentare...cobaneeeee vratii seee..ovce tvoje nemogu bez tebeeee