Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo su napali covjeka, a sad traze objasnjenje :D jakih mi intelektualaca
Gastarbajteri koji rade kao smećari u SAD i Kanadi sebe nazivaju akademicima, smiješno:))
Iz ovakvih tekstova se da primjetiti da je portal Klix.ba cisti SDA-ovski portal!! On im je jos jedina nada pa preko njega pokusavaju da blate hrabru plitiku SDP-a i gosp. Lagimdžije!!
Amerikanci - stop!. Dosta i vas i vasih \"intelektualaca\" .Ne zivite vise u Bosni i svoje intelektualno umijece koristite u svojoj drzavi.Ako ste za Bosnu ,vratite se u nju.Ja sam isto vani ali ne glasam niti cu glasati za nesto dolje .Jedino me interesuje moja rodbina i moja nostalgija .A politika ? Kanite se coravog posla i pustite narod koji dolje zivi da odlucuje za koga ce glasati. Fino dodjite ljeti sa svojim majicama I LIKE OBAMA i folirajte sa vasim engleskim i jedite brdo cevapa i pokupujte sve fildzane sa carsije (inace sve made in Tyrkia al nema veze ) i fino nazad na Butmir.Vi i ja ste vani i mi smo sada gradjani ovih drzava . Gledam i gadi mi se ove IFB (internet facebook brigade ) koje bi sada oslabadjale BiH i svadjaju se iz svojih toplih kuca kako bi oni sve uredili samo kada bi ih neko pustio da to radi .Sjedite ,stedite pare ,i u Bosnu na ferije .A politika ,batalite to nije to nas briga za koga ce da oni glasaju .
Sta meni imaju pametovati neki intelektualci, koji su dok se pocelo ratovati odmah pobjegli iz BiH? Oni uopce nemaju pravo da ista govore o zemlji koju su napustili kad je najgore bilo!!!
Pa jeli dosta vise ovog klix-a, i njihove SDA politike?
Zasto dijaspora ne prestane da se mješa u BiH ? Da im je bila bita Domovina, nikada ne bi ni otišli! Odakle im samo pravo da oni nama govore šta ćemo i kako ? Ja vjerujem u ovaj sporazum i jedina je prava budućnost BiH! Lagumdžija ne daj se pokolebati, valja izaći na kraj sa svim ovim lopovima, muljatorima i lažovima. Jedini ti to i možeš :)
jos kad bi vas mi uzimali za ozbiljno
Ratni zlocinac Sefer Halilovic prijeti zvanicnom demokratski izabranom premijeru Republike Srpske gospodinu Dodiku na javnoj televiziji. Sta su tako nervozni postali muslimani? Ajde da vidimo kako bi to ovaj smokljan zavrsio po kratkom postupku mamice mu se na.je.be.m,
i da, imade li medju tim beiha intelektualcima u americi i kanadi ijedan hrvat ili je ovo samo kripto bosnjacko (muslimanska) organizacija? meni se cini d se hrvati ustavno i namjerno sikaniraju i tjeraju iz beiha.
zasto se nisu pobunili kad je sdp mesetario hrvatskim glasovima, sikanirao hrvatske predstavike u vlasti i suzbijao volju hrvatskog naroda u beiha glede izbora hrvatskog clana predsjednistva?
Ima ovo... http://www.klix.ba/ankete/750
@alef: \"ANKTEA NA FACE TV-u... KAŽE DA 68% GRAĐANA MISLI DA JE OVAJ SPORAZUM DOBAR DOK 32% SMATRA JE DA LOŠ.\" Znaš li koliko je procenata bilo pred opštinske izbore da će SDP pobijediti? 80%. :):) Imaš li šta ozbiljnije kao argument ot TV anketa?
zlatko komunjaro stid te bilo šta radiš od naše BiH ODLAZIIIIIIIIIIIII
A ko su ovi da im daje objasnjenja? To bi bilo isto da mi koji smo se borili moramo se pravdati ratnom vojnom dezerteru Sulejmanu Tihicu zasto smo se mi borili, dok je on na televiziji Slobodana Milosevica nudio-predlagao podjelu jedine nam domovine; \"Ako oni hoce da bude srpska Republika Bosna I Hercegovina? Molim, neka bude. Stvar je da se to dogovori! Sulejman Tihic, televizija Novi Sad http://www.youtube.com/watch?v=66vPijmIfdQ
Zar balje baljave imaju intelektualce?? Ja sam mislio da ste svi paglu kao mujo i haso???
Naravno da treba dati objasnjenje,Pogotovo kad se zna da dvolicnjak Dodik u vremenu prije donosenja sporazuma nn stop trazio smijenu Zlatka.Tu nesto dobro smrdi kad se zna da obojica nemaju pojma o ekonomiji.