Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sve čestitke...patentirat' i prodat' na zapad...
BiH političari: A jel mala/mali je li ta medalja pravo zlato, da zaradiš nešto u ovim novootvorenim svakom ćošku Otkup zlata, a taj papir o potvrdi slobodno koristi kao tariguz. Ako nisi moj ili njegov, to tako kako ti ja kažem uradi, polupismeni preko polja fakultetski obrazovan čoek iz sela Bogu iza nogu ti kažem!
ma imamo mi pameti koliko hoćete, ovo je samo dio te pameti za KOJU SE EVO SADA SAZNALO, da koliko je ljudi pametni otišlo iz BiH, ali ovi nesretni i nesposobni političari nemaju sluha za svoj lični posao koji treba da rade, a kamoli za ovakve stvari.
Svaka čast!!