Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zakon je vec poceo da se primjenjuje,ja sam prije par dana moju vozacku zamjenio. treba samo imati pasos biometrishe foto i vozacku da bi je kopirali.ceka se 3 do 4 sedmice,po dolasku po njemacku vozacku bosansku moras predati njima. i nema puno troskova uplati se samo 42,60 euro
Jao u nas ljudi, odmah navalili kao i uvijek, pa nije do ove nase strane, tamo je do Svaba, znate kakvi su oni, to treba sve po PS-u da bude!
Sad' moze,pa ne moze.
Kurs za Prvu Pomoc kosta 20Euro.ne znam odakle ta svota od 200euro. ako je njemacka ne znaci da je sve skupo sto se tice dokumenata itd
Hvala Bogu pa nije do nas, naseg ministarstva
Haj neka nije do nas. Nasi su odradili svoj dio posla i sad se trebaju cekati Njemci. Nadam se da nece oduziti njihovo ministarstvo sa ovom procedurom.